Rimotomos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 γινεται να συνδεσω την κεντρικη μου μοναδα του υπολογιστη με την Τηλεοραση με καποιο τροπο(π.χ.καποιο καλωδιο)?εννοω αν υπαρχει τροπος συνδεσης μιας κεντρικης μοναδας με τν τηλεοραση.αυτο γινεται μονο με συγκεκριμενες τηλεορασεις ή μπορει κ με της γενικης κατηγοριας(οποιαδηποτε)? το εχω μεγαλη απορια κ αναγκη.αν γινεται,ποιος ειναι αυτος ο τροπος?,παρακαλω λιγο αναλυτικα τα βηματα γιατι ειμαι λιγο ασχετος:-) ευχαριστω
De@th L0rd Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μόλις το μεταφράσεις από την γραμμική Β' θα σε βοηθήσουμε με όλη την ευχαρίστηση...
Rimotomos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 εκανα τις αλλαγες φιλε,συγνωμη για πριν
Αδμιν Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Η κεντρική μ υποθέτω είναι το PC... Έχει η κάρτα γραφικών σου tv out? Οι παλιές συνήθως έχουν svideo και με τους ανάλογους μετατροπείς βγάζεις και euroscart, Composite ή Component, τώρα με τις νέες tv συνδέεις κατευθείαν το DVI ή HDMI.
De@th L0rd Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέσω RCA Tv out,S-video,DVI,ΗDMI αναλόγως τι έχει η κάρτα γραφικών σου και η τηλεόρασή σου .Υπάρχουν και κατάληλλοι μετατροπείς αν δεν ταιριάζει κάποιο βύσμα ή καλώδιο.
apomat1982 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Πες μας αρχικα την καρτα γραφικων σου και τον τυπο τηλεορασης σου
Rimotomos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 λοιπον η καρτα γραφικων μ στο pc π θελω να συνδεσω ειναι η NVIDIA GeForce FX 5200. επισης εχω ενα laptop με καρτα γραφικων express1100. τωρα η τηλεοραση ειναι μια THOMSON CRT Flatscreen.τι επιλογες εχω για να συνδεσω κατι απο το δυο,συγκεκριμενα με ενδιαφερει η NVIDIA.κ που μπορω να αγορασω τα καλωδια η οτιδηποτε χρειαζεται? ευχαριστω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.