olivetree Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Γειά σε όλους. 'Εχω ένα laptop που τρέχει windows xp SP2 και ένα ADSL modem Speedtouch 530. Θα ήθελα να στήσω ένα vpn δίκτυο με το pc (windows xp SP2) του γραφείου μου. Από τι γνωρίζω πρέπει να κάνω 3 πράγματα, αλλά έχω κολλήσει στο 2ο. α) Φτιάχνω μία νέα σύνδεση για vpn στο laptop (vpn server) Ρυθμίζω το Speedtouch (εδώ έχω κολήσει) c) Ρυθμίζω το vpn client Επείδή είμαι άπειρη στο συγκεκριμένο θέμα μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει? Βήμα βήμα τι πρέπει να κάνω? Δεν μπορώ να βρω καλές οδηγίες μέσα στο user guide. Ευχαριστώ πολύ
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 τι να ρυθμισεις στο speedtouch?να το σεταρεις με τα στοιχεια σου εννοεις η να κανεις κατι για το vpn?αν το vpn γινει απο τα windows στο speedtouch δεν κανεις τιποτα απλα το α.εικονιδιο vpn και το c.στο αλλο pc Που θα μπεις να δεχεται την κληση.το speedtouch θα σεταριστει κανονικα απο το wizard Που εχει μεσα σαν να μην ειχες vpn.εχει easy setup.pppoe το βαζεισ .concentrator τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.