jtsc21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 γεια σας παιδια εχω ενα ασυρματο modem/router της baudtec.πως μπορω απο ασυρματο να το χρησιμοποιω ως ενσυρματο δηλαδη να μην εκπεμπει ακτινοβολια και οποτε θελω να το γυρναω σε ενσυρματο?βασικα νομιζω πως το εχω βρει αλλα θελω επιβεβαιωση.αυτο που εχω κανει ειναι το εξης εχω παει στις ρυθμισεις του μοντεμ και εκει που λεει wireless παταω deactivated εκει που λεει access point.οταν το κανω αυτο τοτε δεν βλεπω να συνδεεται ασυρματα αφου απενεργοποιω την καρτα ασυρματης δικτυωσης και ειμαι στο Internet. καλα το κανω? pease help
orck Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 ναι καλα κανεις αλλα αυτο δεν ειναι και πολυ πρακτικο το baudtec δυστηχως δεν εχει πληκτο στην προσοψη για αμεση απενεργοποιηση του ασυρματου (τα περισσοτερα δεν εχουν)
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 τα πιο πολλα θες να πεις δεν εχουν κουμπι.κατα τα αλλα ακτινοβολια τρως και απο ολα τα αλλα δικτυα γυρω σου και ελπιζω να μην εισαι απο αυτους που φοβουνται το ασυρματο και μιλανε χωρις bluetooth η hands free.σωστα το κανεις παντως.σε ολα τα ρουτερ απλα κανεις disable το wireless και κλεινει.μερικα οπως linksys και speedtouch μερικα μοντελα κλεινει και με κουμπι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.