xardas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 http://rapidshare.de/files/40726930/StimenesFotoApoToPolemoSthGeorgia.doc.html με φωτησε ο παντοδυναμος και το ανεβασα ετσι για να τους τα τριβουμε στη μουρη καμια φορα :mad:enjoy:mad:
Garnele Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 ^^Μπορεί κάποιος να μου πει αν όντως υπάρχει αυτός ο -φωτορεπόρτερ- Glebom Garanic(hem); Γιατί από όσο το έψαξα, αναφορά σε αυτόν κάνουν μόνο ελληνικά μπλογκς. Και ένα σάητ στην κυριλλική.
Houston Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Στο χέρι μας έχουμε ένα κουμπί και διαλέγουμε εμείς το θέαμα που θα δούμε. Δε θεωρώ ότι για όλα φταίνε οι δημοσιογράφοι…αυτοί παρουσιάζουν ειδήσεις, αν μας φταίνε οι ειδήσεις μη βαράμε το σαμάρι Ένα αστείο μου θυμίθηκα…πριν 2-3 μήνες στη ΝΕΤ : στο παν. Πάτρας αν δε κάνω λάθος η δημοσιογράφος κάνει ρεπορτάζ για ομάδα φοιτητών/καθηγητών που κατασκεύασε αυτοκίνητο το οποίο καίει αέρα. Από την άλλη υπάρχει λάθος νοοτροπία στο δελτίο γενικότερα πχ: Πλημμυρίζουν τεράστιες εκτάσεις στον Εβρο πέμπτο θέμα, καίγεται η μισή Μακεδονία 6 θέμα, γίνεται σεισμός 7 ρίχτερ στη Θεσσαλία τελευταίο θέμα, καταποντίζεται η Ήπειρος περιττό να αναφερθεί, αρρωσταίνει η δασκάλα στον βρεφονηπιακό σταθμό Αμαρούσιου 1 θέμα, παθαίνει λάστιχο σχολικό στην Αχαρνών εκτακτο δελτίο, παράθυρα, μισή ώρα ρεπορτάζ …ο διαχειριστής και οι ένοικοι πολυκατοικίας στη Κυψέλη ενοχλούνται από τον κάδο απορριμμάτων παύει κάθε άλλη είδηση ενημερώνεται ο πρόεδρος δημοκρατίας συγκαλείται έκτακτη σύνοδος από τον πρόεδρο της βουλής
lefi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Φράση του Πρετεντέρη στο δελτίο ειδήσεων του Mega: Αργότερα αργότερα περάσανε 2 κότερα. Μιλάμε για σοβαρά σχόλια. Επίσης όσο αφορά το topic, πραγματικά εάν συγκρήνεις αυτά που μας μαθαίνουν στο σχολείο για της ειδήσεις (π.χ. διαχωρισμός σχολίου από την είδηση, διαχωρισμός υποκειμενικού σχολίου με αντικειμενικό κ.τ.λ.) με όσα παρακολουθούμε σε τύπο και ΜΜΕ είναι να τρελένεσαι. Το αποζούμι από ένα δελτίο ειδήσεων φτάνει μετα βίας της 10 γραμμές κειμένου.
Rakka Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δεν εχει πολυ γελιο αυτος που παρουσιαζει το βραδυνο δελτιο ειδησεων στο σταρ?Κοιταει το ρολοι του και λεει ''ειναι περιπου 9 παρα 3 λεπτα''.Στο περιπου ξερει τι λεει.χα χα χα χα χα:-D:-D
pissas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δεν εχει πολυ γελιο αυτος που παρουσιαζει το βραδυνο δελτιο ειδησεων στο σταρ?Κοιταει το ρολοι του και λεει ''ειναι περιπου 9 παρα 3 λεπτα''.Στο περιπου ξερει τι λεει.χα χα χα χα χα:-D:-D Ο Τζούμας στον ΕΝΛΕΥΚΩ το λέει καλύτερα... <<Καφέ σοσάιετι στον ΕΝ ΛΕΥΚΩ, 10 και 5 ή κάτι τέτοιο...>>
Γηρυόνης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Το καλύτερο πάντως για τους δημοσιογράφους το είχε πει ο Ροϊδης «Ο ποιητής Βωδελαίρος, θέλων να εικονίσει το ιδανικόν του σικχαμηρού, παρέστησε πτώμα χοίρου σηπόμενον υπό τα ακτίνας θερινού ηλίου. Το ψοφίμιον κείται ύπτιον επί της χλόης, ανοικτάς έχον τα αγκάλας ως εταίρα προσκαλούσα τον εραστήν, η πλευρά αυτού είναι εστιατόριον σκωλήκων, η δε δυσωδία τοσαύτη, ώστε ο διαβάτης λιποθυμεί. Την δύναμιν της εικόνος ταύτης δεν αμφισβητούμεν, νομίζομεν όμως ότι, αν εγνώριζεν ο ποιητής την Ελλάδα, ήθελε προτιμήσει του νεκρού χοίρου ζώντα και υγιαίνονται αντιπρόσωπον τάξεώς τινός των παρ' ημίν δημοσιογράφων.»
grdimis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Εγω την φρικη που εχω δει απο τους δημοσιογραφους ειναι οταν πριν πολλα χρονια επισκευφτηκε την πολη μου ο αρχιεπισκοπος Χριστοδουλος.Τον καλεσε ενα Λυκειο της πολης μου σε ενα εστιατοριο που ειχαν συνεστιαση να δειπνησει μαζι με τα παιδια.Ο ανθρωπος δεχτηκε και πηγε,και μαλιστα φευγοντας ειπε οπως με καλεσατε και ηρθα στην συνεστιαση σας και εγω σας καλω στην αυριανη λειτουργεια. Την επομενη μερα ολες οι εφημεριδες στην πρωτη σελιδα.Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΕ ΚΛΑΜΠ ΣΕ ΤΡΕΛΛΟ ΞΕΝΥΧΤΙ. Οι ανθρωποι ειναι φρικιαστικοι και προσωπικα δεν τους πιστευω σε τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.