Lioner Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Πριν περίπου 1 εβδομάδα η ταχύτητα μου ήταν σε υψηλό επίπεδο φτάνοντας τα 19mb, μετά την επόμενη μέρα, ανοίγω τον υπολογιστή μου, μπαίνω στο router και βλέπω 9mb! Και απο τότε μέχρι σήμερα προσπαθώ να το φτιάξω αλλά δεν βγάζω άκρη, έχω πάρει και στο τεχνικό τμήμα αλλά μου λένε άλλα ντι άλλων. Δοκιμάζω διάφορα routers, διάφορα settings αλλά τίποτε. Σήμερα είχα κάποιες εξελίξεις όσον αναφορά την ταχύτητα μου, έπιασα 19mb! για 5-10 λεπτά (από 9mb που έπιανα) ενώ σέρφαρα κανονικά στο διαδίκτυο, στο router το λαμπάκι του "internet" έγινε ξαφνικά κόκκινο και με πέταξε απο το δίκτυο. (Με το Netgear DGN2000 router όλα αυτά) Δοκίμασα και άλλα 2 router το Speedtouch 530/v6 και το Linksys WAG200G, με το speedtouch το λαμπάκι του internet δεν άναβε με καμιά Παναγία (ενώ το λαμπάκι του DSL άναβε σταθερά) και με το Linksys αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα όπως και με το Netgear, έπιασα 19mb και μετά απο 5-10 λεπτά το λαμπάκι του Internet μου έγινε κόκκινο και με πέταξε, μετά ξανά έβαλα το Netgear και πιάνω πάλι τα 9-10mb και δεν τρώω αποσυνδέσεις πια. Mήπως δουλεύουν την γραμμή μου η τίποτε τέτοιο? (Για τις αναβαθμίσεις στην Β.Ελλάδα μιλάω). P.S Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου στην Β.Ελλάδα? Ευχαριστώ.
tsakonas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Ναι, ειναι προφανες με τις δοκιμες που εκανες....
Lioner Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Ναι, ειναι προφανες με τις δοκιμες που εκανες.... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.