Προς το περιεχόμενο

Paypal και Εμπορική

zoolapi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος να μου πει αν μια απλή χρεωστική κάρτα visa της Εμπορικής συνεργάζεται με Paypal?΄έψαξα στο forum,αλλα δεν βρήκα κάποια συγκεκριμένη απάντηση για αυτή την απορία μου.

Δημοσ.
Ξέρει κάποιος να μου πει αν μια απλή χρεωστική κάρτα visa της Εμπορικής συνεργάζεται με Paypal?΄έψαξα στο forum,αλλα δεν βρήκα κάποια συγκεκριμένη απάντηση για αυτή την απορία μου.

Νομιζω το ειχα προσπαθησει εγω παλια αλλα δεν την δεχτηκε. Προτιμησε τις χρεωστικες της Alpha bank

Δημοσ.

οποιαδήποτε visa master debit κανει.

η καλύτερη ειναι η κύπρου, εχει αμεσο refresh στο λογαριασμο και μπορεις να κινηθεις πολυ γρηγορα στις αγορές σου.

Δημοσ.
αν εχεις και winbank, προτιμησε την webuy, δεν ερχονται και λογαριασμοι σπιτι... if you know what I mean..

Επειδή.."Ι know what you mean",αυτό θα κάνω!θα βγάλω μια χρεωστική στην Πειραιώς.πήρα τελικά και τηλ στην Εμπορική και ρώτησα,και μου είπαν,μόνο οι πιστωτικές της συνεργάζονται με paypal.Μόνο που δεν ξέρω,τι κρατήσεις κάνουν για τις συναλλαγές στην Πειραιώς,γιατί στην εμπορική ήταν δωρεάν..

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες:-)

Δημοσ.
Επειδή.."Ι know what you mean",αυτό θα κάνω!θα βγάλω μια χρεωστική στην Πειραιώς.πήρα τελικά και τηλ στην Εμπορική και ρώτησα,και μου είπαν,μόνο οι πιστωτικές της συνεργάζονται με paypal.Μόνο που δεν ξέρω,τι κρατήσεις κάνουν για τις συναλλαγές στην Πειραιώς,γιατί στην εμπορική ήταν δωρεάν..

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες:-)

Για την νεα virtual καρτα webuy μεχρι στιγμης δεν εχει χρεωσεις στο γεμισμα-αδειασμα. Καποια στιγμη λογικα θα χρεωνουνε κατι

Δημοσ.

Για να πληρώσεις κάτι με τα ακόλουθα:

Αυτό για να το δούνε και άλλοι.

Visa

Master Card

Έχει άλλα δύο αλλά δεν τα διακρίνω καλά και Bank γενικότερα.

Δημοσ.
Για να πληρώσεις κάτι με τα ακόλουθα:

Αυτό για να το δούνε και άλλοι.

Visa

Master Card

Έχει άλλα δύο αλλά δεν τα διακρίνω καλά και Bank γενικότερα.

Visa γράφει και της εμπορικής η χρεωστικη που έχω,αλλα δεν συνεργάζεται με paypal

δυστυχώς..

Δημοσ.
Visa γράφει και της εμπορικής η χρεωστικη που έχω,αλλα δεν συνεργάζεται με paypal

δυστυχώς..

Μμμμμ, μάλιστα, λυπάμαι που δεν μπόρεσα να σε εξυπηρετήσω.

Πάντως, ψάξε λίγο το θέμα :-)

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο thread θα κάνω μια ερώτηση εδώ. Επειδή άνοιξα λογαριασμό στην Εθνική μπορείτε να μου πείτε αν έχει και η Εθνική αντίστοιχη χρεωστική που να την δέχεται στο paypal αλλά και για αγορές από καταστήματα όπως το play, amazon. Για να μην μπλέκω και με άλλη τράπεζα.

Δημοσ.

Τελικά όλα κάλά!!:-)Πήγα Πειραιώς,μέσα σε μισή ώρα άνοιξα λογαριασμό και μου έδωσαν και την χρεωστική επι τόπου!σε μία ημέρα την έκανα link στο paypal και την δεχτηκε αμέσως.Σε 2 εργάσιμες σου βγάζουν και τον τετραψήφιο κωδικό που με ένα τηλεφωνάκι τον μαθαίνειs και τον καταχωρείς στο paypal.Αυτάαα..

Θα δω τι παιζει με τις αγορές με την απλή χρεωστική και μετά θα δω αν θα πάρω webuy..Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές.:-)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Με την καρτα της εμπορικης μπορεις να κανεις αγορες απο μαγαζια; Δε μιλαω για Online. Να λειτουργει δλδ σα πιστωτικη, αλλα εφοσον εχεις λεφτα μεσα στη καρτα. Για να μη πηγαινεις συνεχεια στα ΑΤΜ και κανεις αναληψεις.

Δημοσ.

Εγώ την έχω χρησιμοποιείσει σε supermarkets, starbucks και σε κάποια καταστήματα στο εξωτερικό και τη δέχονται. Μπορεί όμως να εξαρτάται και απο το κάθε κατάστημα αυτό.... Απλά πρέπει να έχεις χρήματα μέσα (πάντα για τη VISA της Εμπορικής εννοώ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...