FaNhS_ThE_GrEaT Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.604011 Πειτε μου την γνωμη σας!αξιζει?
arxaggelos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Αν τη θέλεις για notebook εγώ πήρα αυτήν την οποία το Multirama για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο την έχει ακόμη μόνο 22Ε. Δες την εδώ. Να σου πώ μόνο ότι δεν είναι αυτή που έχουν στην εικονίτσα στα Multirama, είναι αυτή που σου δείχβω στο site της Creative.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μου χάρισαν και εμένα αυτό... Δεν τη χρειάζομαι άρα είμαι πρόθυμος να ακούσω προσφορές..! http://img119.imageshack.us/my.php?image=microsoftintellimousemipq5.jpg
GiOrGoSk21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 (Κάν'τε του προσφορές για το ποντίκι :p:p) Υπάρχει ξεχωριστό section για τις αγγελίες ares_tz,ρίχ'το εκεί. Έχω διαβάσει 4-5 topics τις τελευταίες μέρες για web camera αλλά βασικά δεν έχω καταλήξει σε καμία(ενδιαφέρομαι κι εγώ για κάτι στα 20 ευρώ).Το μόνο που ξέρω είναι ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη σειρά της Logitech που είναι καλή(δεν θυμάμαι τώρα τον ακριβή τύπο της),σε όλες τις διαβαθμίσεις της(φθηνή-μεσαία-ακριβότερη). Κάτι last:Αυτή την έχει δοκιμάσει κανείς;Για τα λεφτά της φαίνεται να έχει πολύ καλά-ασυνήθιστα καλά θα έλεγα-χαρακτηριστικά,αλλά όταν την google-άρω μου βγάζει μετρημένα αποτελέσματα κι αυτά όλα σε ελληνικές σελίδες.Γι'αυτό παραξενεύομαι,μήπως είναι κανένα σαπάκι...
tsavi1991 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 τι κοιταμε οταν αγοραζουμε καμερα-θελω να πω ποιο το κυριο στοιχειο που κανει την διαφορα αναμεσα σε 2 καμερες?
arxaggelos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Εξαρτάται για τί χρήση τη θες...αν θέλεις απλώς να στέλνεις τη φάτσα σου σε msn, skype, κλπ νομίω ότι μια φθηνή είναι υπεραρκετή. Αν θέλεις να γυρίζεις home videos με "καλή παρέα", ε, όσο νά'ναι θα θέλεις μια καλύτερη ποιότητα εικόνας...:-D. Αν κοιτάζεις ανάλυση, να ξέρεις ότι οι περισσότερες φθηνές λένε 1.3 MP αλλά είναι με interpolation, δηλαδή και καλά επιτυγχάνουν αυτήν την ανάλυση με softwareικό τρόπο (κοινώς δεν έχεις την ποιότητα που νομίζεις ότι αγοράζεις). Τώρα αν θέλεις ledάκια για το βράδυ, ιδιαίτερο design, να βγάζει χέρι και να σε ξύνει, κλπ, βλέπεις τις ανάγκες σου. Βασικά δες μάρκες (creative, logitech, microsoft, κλπ) αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις πάνω από 25-30 στην καλύτερη. Εγώ πήρα Creative γενικά (δες προηγούμενο post μου) γιατί ήθελα μια που να έχει σωστούς drivers και να συνεργάζεται καλά με Windows (και με Mac άμα λάχει), και να μην έχει software της π*ύτσας (έχει βέβαια και πολύ πράμα που δεν χρειάζεται, αλλά επιλέγεις να μην το εγκαταστήσεις). Μια παλιά noname που είχα την έβλεπαν τα win όποτε θυμόντουσαν (η κατάρα των generic). Η συγκεκριμένη μου άρεσε γιατί έχει και περιστροφή, (την ήθελα για laptop), θήκη, ενσωματωμένο mic αλλά και ξεχωριστό headset μέσα στη συσκευασία, και πολύ αξιοπρεπές software. Πολύ τίμια αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.