pagratios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δίκιο έχεις αλλά όταν είχα ανοίξει το θρεντ δεν υπήρχε στο eshop!!!Τι λες?Ποια να προτιμήσω?
pagratios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Πραγματικά προτιμάς την MSI ή ειρωνικά το λες?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ναι πραγματικα τη προτιμω, καθως ποτε σε συμπαθησα τα Nvidia chipsets, μονο αν θες SLi αγοραζεις τετοιο... Και η συγκεκριμενη MSI μονο ασχημα δε τα παει και στο overclocking...
hydro9 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Εγω που θελω να βαλω 2 γιγα(1+1) ποιες να προτιμησω? Αυτες καλες ειναι? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554822 Η μητρικη μου: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526677 Δεκτες ολες οι προτασεις.. (Ακομη και 1066Mhz)
pagratios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Λέτε την MSi η την Asus striker?Πείτε και πια THERMAL CONDUCTORS είναι καλύτερη?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Ελεος θα παρεις τωρα μητρικη με nf680 chipset? Παρε παιδι μου P45 να ξενοιασεις... Αλλα αν ειναι παρε τωρα γιατι σε 2 μηνες (και βγααααλε) εχουμε nehalem on the go... Απο τις παστες του e-shop καλυτερη ειναι η AS5 (Arctic Silver 5).
george_o/c Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Χιλιαααααδες άτομα, θα σου διηγηθούν ιστορίες από την εμπειρία τους με nVidia chipset motherboards ... Το 95% από αυτούς είναι δυσαρεστημένοι ... 680i = data corruption, πολλές περιπτώσεις που καλές μνήμες που φορούσαν GMH's έφυγαν από τη ζωή με 2.2 - 2.3Vdimm, unable to post σε άσχετες χρονικές στιγμές, FSB holes συνήθως γύρω στα 400MHz FSB (βασικά αυτό νομίζω ότι ισχύει συγκεκριμένα και μόνο για την Asus Striker Extreme ), όταν ανεβαίνεις πάνω από 400MHz FSB (αν το καταφέρεις ποτέ με τόσα προβλήματα ) έχεις drop στο performance, πολύ Vdrop ... Κάτι πήγε να γίνει με τα νέα BIOSes (701, 803) αναφορικά με την SE για την οποία και ενδιαφέρεσαι, αλλά πολλά από τα προβλήματα του 680i ακόμα υπάρχουν ... Τουλάχιστον αν μου έλεγες για 790i μητρική ... Πλέον η Striker 2 Extreme είναι πολύ σταθερή μητρική (με τα τελευταία BIOSes), ειδικά στο gaming / soho ... Αν θες τώρα να o/cάρεις αλλάζουν τα πράγματα, και επιστρέφουν ξανά τα data corruptions Κοίταξε εκεί καμία καλή μητρική με P45, τόσες αξιόλογες έχουν κυκλοφορήσει, και άσε τα nVidia chipset motherboards για τους ... μαζόχες !
pagratios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!Tης zalman δεν είναι καλή?
pagratios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Τελικά παρήγγειλα την MSI και την αυτήν την OCZ Και κάτι άλλο όσο μικρότερο το CL τόσο γρηγορότερη η μνήμη?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ναι, αλλα οι διαφορες ειναι ελαχιστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.