stalker9 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά Έχω μια κοινωνική εκδήλωση τραβηγμένη από δύο κάμερες.Υπάρχει πρόγραμμα που μετά την επεξεργασία να έχω την οθόνη χωρισμένη στα δύο και στο μεν αριστερό μέρος της να να φαίνεται από την μία κάμερα στο δε δεξί από την άλλη; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
avraam5 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 ευκολα υποθετω αν παιξεις και τις δυο ταινιες ταυτοχρονα με δυο players (wmp , bs player π.χ) ρυθμιζοντας τα παραθυρα τους ωστε η οθονη να χωριστει στη μεση.τωρα οσον αφορα τον ηχο μπορεις να ρυθμισεις να ακουγονται και τα δυο ταυτοχρονα η εκ περιτροπης. αυτο προυποθετει και τα δυο βιντεο να ειναι αποθηκευμενα στον υπολογιστη.
parsifal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μπορείς να το κάνεις με Avisynth scripting. Το ζητούμενο φίλτρο-εντολή είναι το StackHorizontal...
micos000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Αυτό προϋποθέτει κάποιο πρόγραμμα μοντάζ και γνώσεις στο θέμα. Δεν είναι κάτι απλό. Δοκίμασε την λύση του avraam και αν δεν σε καλύπτει θα πρέπει να μπλέξεις με Video Editing (adobe premiere, pinnacle stufio/liquid, sony vegas) ή με Video Composition (After Effects, Compustion). Άλλον τρόπο δεν γνωρίζω. 'Η μάλλον ψέματα, γνωρίζω. 2 οθόνες και 2 pc (καλό έεε EDIT: Ορίστε και η λύση του parsifal (το πέτυχα τώρα)
stalker9 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά καλησπέρα και πάλι Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Ίσως δεν έγινα αρκετά σαφής,αυτό που θέλω είναι να δημιουργήσω ένα DVD που θα προέρχεται από τη σύνθεση των δύο αυτών κομματιών και στο οποίο DVD θα προβάλλονται αυτά τα δύο κομμάτια ταυτόχρονα..Εννοείται ότι το DVD να μπορεί να παιχτεί κι από επιτραπέζιο player. Όσον αφορά το video editing έχω ασχοληθεί λίγο με το Pinnacle Studio, με το Nero Vision και ελάχιστα με το Ulead VideoStudio.Το Avisynth scripting πρώτη φορά το ακούω, θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. Ευχαριστώ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.