Delirium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δεν χρειαζεσαι μεγαλυτερο cpu fsb, απο 133, γιατι Χ 24 = 3192 MHz Ουτε εξτρα ρευματα, αλλα διχως AGP /PCI lock, ειναι πολυ δυσκολο Εκτος και πολλαπλασιαζει με περιεργους διαιρετες, βαλε μνημη @ 333!
johnykim Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Το έγραψα λάθος.Το CPU FSB είναι 100 και 133,δεν έχει άλλες ενδιάμεσες επιλογές.. Το lock AGP/PCI που εμφανίζεται συνήθως?Θα ψάξω πάντως τωρα περισσότερο στο bios μηπως υπάρχει. edit:Αυτά που βρήκα είναι"PCI/VGA Palette snoop [Disabled],Init Display first [PCI slot],AGP Auto calibration [Enabled],IDE HDD Block mode [Enabled]". Μνημη έβαλα 333Mhz.
johnykim Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά να το παω κατευθείαν στα 133 απο τα 100 η θα γίνει καμιά μλκ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Χωσε χωσε Χωρις overvoltage στη χειροτερη να χρειαστει να βγαλεις τη μπαταρια για clear CMOS
johnykim Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Κ με τις κάρτες PCI?Να τις βγάλω για σιγουριά?Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα?
filarhos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Via= no oc (αν και δεν ειναι χειροτερο απο το i845 )Τωρα οι μνημες βγαζουν errors? Αν ναι, τοτε θα ελεγα να μην εφησυχασεις γιατι ποτε δε ξερεις ποτε μπορει να σου κρασαρει το pc (π.χ. μεσα σε ενα game χωρις να το εχεις σωσει?) λογω μνημων... Εγώ με Via σε asrock έφτασα τον δικό μου στο 3,1 χωρίς ρεύμα και θερμοκρασίες 40 max αλλά εμένα ήταν με 133 mhz και είχε φτάσει 170mhz (18 multi). Η πλάκα είναι ότι δεν είχε pci lock ούτε τίποτα άλλο και όταν έφτασα εκεί αυτό που δεν προχωρούσε ήταν ότι δεν διάβαζε τον σκληρό και τέτοια για αυτό σταμάτησα αλλιώς θα τον τραβούσα κι άλλο. Λόγω έλλειψης βοηθημάτων όπως διαιρέτες και τέτοια έκανα το άλλο έβαλα τις μνήμες στα 333mhz αλλά συνδεδεμένες με το fsb άρα όταν είχα 170 η μνήμες έτρεχαν στα 370 άρα πολύ κον΄τα στα 400 που ήταν η μέγιστη ταχύτητα στους. Είναι περίεργο αφού δε ανεβάζει τις μνήμες πάνω από 400 πως έχουν πρόβλημα;;;
johnykim Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 [..]Είναι περίεργο αφού δε ανεβάζει τις μνήμες πάνω από 400 πως έχουν πρόβλημα;;;[..] Εχω αλλάξει μητρική...Στην MSI μου έβγαζε errors.Τωρα με την QDI δεν έχω κάποιο πρόβλημα,αρα λογικά έφταιγε η MSI.Θα κάνω πάντως ένα τεστάκι κ σε αυτό το board απο περιέργεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.