Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δε χαλανε ετσι ευκολα οι μνημες. Αφου δεν εδωσες εξτρα ρευμα δε μπορουν ετσι απλα να καουν. Μπορει και λογω αυτων να εχει προβλημα το pc.
johnykim Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δεν υπηρχαν errors @ memtest,ή δεν υπηρχαν γενικως στο pc? Δεν τις ετρεξες "εκτος οριων".... Δεν υπήρχαν errors στο memtest.Υπήρχαν γενικώς κάποια προβληματάκια οπως αυτό με τον "kerner"κ αυτό με την οθόνη(να μην ανοίγει δηλαδή η οθόνη κ το λεντάκι του δισκου να είναι συνεχώς ανοιχτό). Καλύτερα να μην είναι καμμένες,απλός 286433 errors μου φάνηκαν πολλά..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Εμ με προβληματα και ηθελες και oc? Γυρνα τα ολα στα default (εκει που ηταν πριν) και ξανακανε memtest.
johnykim Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Είχα βγάλει την μπαταρία κ έκανα,οποτε ήταν στα deafult.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Ooops! Delirium, για βόηθα εσυ που τα κατεχεις αυτα τα συστηματα 'παλαιόθεν' (σαν μεγαλυτερος δηλαδη)
Delirium Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Mα τα sexy [] ασπρα μου μαλλια, βασικα ισχυουν τα εδω: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2375196&postcount=17 Δοκιμασε και κατι τελευταιο: ορισε τη μνημη απο bios @ 200: DRAM FREQUENCY: 200 και ανεβασε οσο παιρνει το fsb: CPU FSB Clock (MHz): μεχρι 133 Ετσι μπορει να ξεκολλησεις απ' το 108, εαν δεν πιασει και αυτο. τι να πω πια...
johnykim Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Πηγα μέχρι 109! Μετά κόλλαγε στο logo των Win. Το έχω καταλάβει οτι φταίει η μητρική.Γενικά είχα κάποια προβληματάκια οπως σας είχα πει. Αν είναι το αφήνω το o/c.Το μόνο που με προβληματίζει είναι οι μνήμες.Τι να πω μπορεί να είχαν απο παλιότερα τα errors κ να μην είχε γίνει κάτι. Αν κάνω update στο Bios υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι? Επίσης ενας φίλος μπορεί να μου δώσει μια QDI m/b.Φαβάμαι λίγο βέβαια γιατί είναι original china.. Πρέπει να έχει chipset via.Δεν είμαι σίγουρος.Πάντως αν γίνεται o/c θα την πάρω για δοκιμή.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Via= no oc (αν και δεν ειναι χειροτερο απο το i845 ) Τωρα οι μνημες βγαζουν errors? Αν ναι, τοτε θα ελεγα να μην εφησυχασεις γιατι ποτε δε ξερεις ποτε μπορει να σου κρασαρει το pc (π.χ. μεσα σε ενα game χωρις να το εχεις σωσει?) λογω μνημων...
Delirium Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μαθε ποιo μοντελο ειναι η QDI και googlισε το... Σταθερες μεν, αλλα οχι για overclocking Παντως διαβαζω reviews για τη δικη σου @ 115-120 fsb, οποτε δεν βγαινει νοημα, γιατι σε σταματαει @ 110
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 E κι εγω ειχα την QDi Platinix 2PE/800 με το i845PE. Ειχε και voltage adjustment!! Και ειχα παει εναν Celeron 2,6 στα 3,06 yeaaaahhh Μετα χανοταν ο ηχος
Delirium Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Α, θα ανεβαζε πολυ PCI -και την ακουγε η ηχου - - - - - Αναρωτιεμαι, οι αλλοι γιατι εφταναν μεχρι 120, δε χτυπουσε ο controller σε αυτους @ 110 ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Με PCI lock οχι δε χτυπουσε, γιατι να χτυπησει? Αφου πανω στο pci clock (και οχι lock ) δε συγχρονιζονται οι controllers?
Delirium Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Λεμε για το δικο σου ή του johnykim? Καπου με μπερδευει, οτι "χτυπαει" στο 110, ενω αλλοι, με την ιδια φτανουν παραπανω: http://www.pchardware.ro/Articles/article.php?id=151&p=5
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει αν ακομα και σε default εχει σφαλματα στις μνημες ή οχι. Γιατι προφανως και τον κοβουν αυτα αν εχει παντα..
johnykim Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 sorry παιδιά που δεν μπήκα,αλλά τελικά άλλαξα μητρική.Αυτή την MSI μου την είχε δώσει ενας φίλος που δεν ήταν σίγουρος αν δουλεύει.Τελικά ποτε δεν δουλεψε κανονικά... Τωρα έχω την QDI που σας έλεγα.Είναι μια Superb 4 με Chipset SIS Μεχρι στιγμής όλα καλά με αυτό το board.Απο αύριο θα κοιτάξω για o/c. Update:Παιδιά το bios δεν μου γέμισε πολύ το μάτι.Επιλογή για FSB έχει 100-133 μόνο..Τα Mhz της μνήμης είναι 200-266-333 που είναι καλύτερα να είναι?Επίσης τα volt της CPU είναι στο ayto δεν θα είναι καλύτερα να είναι κάπου σταθερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.