johnykim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Ποιο dual channel βρε παιδιά?(με 3 slot κιόλας) Οι θερμοκρασίες είναι ίδιες.. Να θυμίσω οτι δεν έχω ανεβάσει καθόλου volt έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Με τον 100αρη 2400, αν δε σε κοβει κατι. μπορεις να φτασεις @ 3192 MHz, δηλαδη 24 Χ 133, μεχρι εκει δεν πρεπει να σε σταματουν οι μνημες σου Ο συγκεκριμενος Northwood, ηταν πραγματικα overclocking friendly cpu, λογω πολλαπλασιαστη, κρυοτητας (!) κ.λπ. πηγαινε ανετα @ 3.2 GHz Αρκει να βοηθουσε λιιιγο η μητρικη, οποτε ψαξτο παραπανω σε αυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Αρκει να βοηθουσε λιιιγο η μητρικη Το αυτο... Ξερεις κανενα i845 να βοηθαει? Εμενα το PE ηταν και παλι δε βοηθουσε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Intel βλεπεις, τι να λεμε... Και το VIA P4X266A () εφτανε 24 Χ 133... Ας ορισει τη μνημη απο bios @ 266: DRAM FREQUENCY: 266 και ας ανεβασει οσο παιρνει το fsb: CPU FSB Clock (MHz): μεχρι 133 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μα 266 την εχει ηδη ορισει και ειπε οτι μετα τα 108 Mhz τρωει bsod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Πολλά πολλά προβλήματα Παγώνει στα Windows,σταματάει στην αρχή που λέει MSI κ μετά απο πολύ ώρα αν προχωρήσει μου βγάζει"A kernel file is missing from the disk.Insert a system diskette and restart the system".Αυτό το πρόβλημα λύνεται αν βάλω εναν δίσκο άλλο να μπουτάρει στα Win,τον βγάλω κ ξαναβάλω τον άλλον Μπλε οθόνες λίγες ευτυχώς. Εκανα που λέτε ενα memtest κ βρήκε στην μια 286433 errors ενώ στην άλλη 44600. Παρατήρισα ακόμα(μια που έβαλα τις μνήμες μια μια)οτι κ οι 2 λειτουργούν στα 333Mhz(memory clock 333Mhz,original 333Mhz). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Κατι απλο: - βαλε τις μνημες @ bios, manually, στα 266 - ανεβαζε fsb και πες μας ποσο φτανει σταθερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Επειδή εχω βγάλει την μια εβαλα την μια στα 266Μhz.Δεν βλέπω όμως διαφορετικά χαρακτηριστικά στο everet κ αλλού. Οι μνήμες είναι εντάξει με τα errors?Γιατί νομίζω απο το overclock εμφανίστηκαν τα errors... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δεν ειναι πολυ "λογικο" να βγουν errors, μετα το overclock: εσυ δεν τις ετρεξες π.χ. στα 460MHz, για να την ακουσουν! Εχεις λοιπον τωρα την (1) μνημη @ 266MHz, σε ποιο cpu fsb φτανεις, διχως προβληματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 108.Στα 109 μου κολλάει στα windows κ στα 110 μλπε οθόνη. Τελικά είναι άφοβο να κάνω ο/c σχετικά με του διαυλους PCI/AGP? edit:Δυστυχως δεν μπορώ να συνεχίσω στο o/c αν πρώτα δεν φτιάξουν τα πράγματα.Μου έβγαλε μπλε οθόνη στα 100 FSB.Προφανώς κατι έπαθαν οι μνήμες για να μου βγάζουν κ error... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Ακριβως αυτο. Μετα τα 108 Mhz ''την ακουει'' ο ελεγκτης του δισκου, λογω μη υπαρξης PCI Lock, γιαυτο και δε μπορει να διαβασει τα δεδομενα απο το δισκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Για τις μνήμες?Μας άφησαν χρόνους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Ακριβως αυτο.Μετα τα 108 Mhz ''την ακουει'' ο ελεγκτης του δισκου, λογω μη υπαρξης PCI Lock, γιαυτο και δε μπορει να διαβασει τα δεδομενα απο το δισκο. Το "παραδοξο" ειναι George οτι, στα 108 & 109 η PCI ειναι στα ιδια = 36, στα 111 ανεβαινει στα 37 -καπου εκει συνηθως αρχιζουν τα προβληματα. johnykim, εφοσον δουλευουν, δε σου αφησαν χρονους! και δε τις ζορισες με τα παραπανω, ωστε να τα παιξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 johnykim, εφοσον δουλευουν, δε σου αφησαν χρονους! και δε τις ζορισες με τα παραπανω, ωστε να τα παιξουν. Τα errors που οφείλονται τότε?Δεν είχα μέχρι προχτές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δεν υπηρχαν errors @ memtest, ή δεν υπηρχαν γενικως στο pc? Δεν τις ετρεξες "εκτος οριων".... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.