mimis13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 αυτο ειναι χαζο... γιατι τοτε δεν σταματανε τα παιχνιδια πολεμου αφου προσβαλει την παγκοσμια ειρηνη! τοσα παιχνιδια κυκλοφορουν με σεναριο πολεμους τον 21ο αι.!! κ ολα μεταξυ Ρωσσων-Αγγλων-Αμερικανων... γιατι να μην το κανουν αφου μπορει καλλιστα ο καθε Αμερικανος να φανατιστει κ να το παρει στα σοβαρα.. εχουν κ ιστορικο αν το θυμαστε, τοτε με το Mortal Kombat που ενα παιδακι νομιζε ηταν χαρακτηρας κ βγηκε εξω μ ενα σπαθι κ κυνηγουσε τον κοσμο!! η με το Σουπερ-Μαν που πηδουσαν απ τις ταρατσες!! ελεος πια! αυτα γιατι δεν σταματανε?
kaly13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Εντέλει παιδια... Στη Sony δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο!!!!!!!!!!!!
De@th L0rd Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 αυτο ειναι χαζο... γιατι τοτε δεν σταματανε τα παιχνιδια πολεμου αφου προσβαλει την παγκοσμια ειρηνη! τοσα παιχνιδια κυκλοφορουν με σεναριο πολεμους τον 21ο αι.!! κ ολα μεταξυ Ρωσσων-Αγγλων-Αμερικανων... γιατι να μην το κανουν αφου μπορει καλλιστα ο καθε Αμερικανος να φανατιστει κ να το παρει στα σοβαρα.. εχουν κ ιστορικο αν το θυμαστε, τοτε με το Mortal Kombat που ενα παιδακι νομιζε ηταν χαρακτηρας κ βγηκε εξω μ ενα σπαθι κ κυνηγουσε τον κοσμο!! η με το Σουπερ-Μαν που πηδουσαν απ τις ταρατσες!! ελεος πια! αυτα γιατι δεν σταματανε? Eπειδή οι ηλίθιοι που προανέφερες θα έκαναν κάτι άλλο εκτός από αυτα.Ξέρω τουλάχιστον 10 άτομα που παίζουν,μαζί με μένα fps...Δεν βγήκαμε να σκοτώσουμε κόσμο ούτε δαίμονες και τέρατα.Αλλά στην ίδια κατηγορία (ηλίθιοι) ανήκουν και οι φανατισμένοι θρησκόληπτοι(ανεξαρτήτως θρησκείας),επομένως καταλαβαίνεις...
personGR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Πάντως η πρώτη υποτιθέμενη γκάφα της Sony με την εκκλησία της Αγγλίας δεν έγινε (φυσικά αφού δεν είναι και παιχνίδι της) με το Manuhunt, αλλά το Resistance: Fall of Man. Τώρα όσον αφορά το LittleBIGPlanet, όλοι μας λίγο πολύ εκπλαγήκαμε, αλλά και ο φανατισμός των Μουσουλμάνων ξεπερνάει τα λογικά όρια της σύγχρονης παγκόσμιας κοινότητας... Αφού πέρυσι το Λονδίνο δε στολίστηκε τα Χριστούγεννα, γιατί οι Μουσουλμάνοι κάτοικοι της πόλης προσβάλλονταν... Η μειοψηφία καταντά δυνατότερη από τη πλειοψηφία δηλαδή...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά είναι ώρα να απαλλαγούμε απ' όλα αυτά που εμποδίζουν την εξέλιξη και την πρόοδο... Έλεος δηλαδή κοράνια και διαθήκες...
MasterBilly Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 έχετε βρει μήπως υπάρχει κανένα video κάπου να δούμε και εμείς την ΜΕΓΑ! προσβολή. τώρα θα μου πείτε δεν κυκλοφόρησε άλλα λέω μπας και ξέφυγε κανένα copy κάπου και διερευσε αυτό βλάσφημο κατάπτυστο βρομερό cd βλέπω η μουσουλμάνοι να καίνε τα ps3 στης πλατείες.
Ventrix Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δεν θα το χαρακτήριζα γκάφα της Sony, αμάν με αυτούς τους χαρακτηρισμούς για να χαίρονται μεγαλομέτοχοι των άλλων μεγαλοεταιριών...
personGR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 έχετε βρει μήπως υπάρχει κανένα video κάπου να δούμε και εμείς την ΜΕΓΑ! προσβολή.τώρα θα μου πείτε δεν κυκλοφόρησε άλλα λέω μπας και ξέφυγε κανένα copy κάπου και διερευσε αυτό βλάσφημο κατάπτυστο βρομερό cd βλέπω η μουσουλμάνοι να καίνε τα ps3 στης πλατείες. Έχω εγώ τη recalled version αλλά το να βγάλω video τη συγκεκριμένη περίοδο που ακούγονται αυτές οι φράσεις είναι... τεχνικώς αδύνατο - είναι στα Αραβικά
pan34 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Όταν η σωστή παιδεία με ανοιχτούς ορίζοντες αντικαθήσταται από στρατευμένη γνώση και φανατισμό αυτά τα φαινόμενα είναι το λιγότερο που μπορεί να συμβεί! συμφωνω απολυτα
nikosl Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Η θρησκεία δεν χωράει ούτε παιδεία ούτε επιστήμη. Αν πιστεύεις ακολουθάς τυφλά. Αφού λοιπόν το κοράνι λέει οτι είναι προσβολή η αναφορά στα ιερα του, τότε είναι προσβολή.- Αν δεν συμφωνείς είσαι άπιστος και θα σε κάψει ο εκαστοτε θεος, αφού θα σε έχουν αφορίσει οι εκάστοτε ιερείς, κτλ κτλ.
21century Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Συμφωνώ με τον αδμιν 'Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί οι μουσουλμάνοι -και γενικά κάθε θρησκεία- πιστεύει ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από αυτούς και οτιδήποτε "προσβλητικό" για αυτούς πρέπει να λογοκρίνεται;' Μπορει να συνέβη και επίτηδες. Δυστυχώς ακόμα και το Κοράνι το έχουν καταστρατηγήσει οι ραβίνοι για να το φέρουν στα μέτρα τους όπως επιχείρησαν οι 12 ραβίνοι και στην Παλαιά Διαθήκη. Οσοι δεν το γνωρίζουν ας το ψάξουν. Το Κοράνι εξάλλου έχει νοήματα που κάποιοι τα αλλοίωσαν για άλλους λόγους...
mimis13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Eπειδή οι ηλίθιοι που προανέφερες θα έκαναν κάτι άλλο εκτός από αυτα.Ξέρω τουλάχιστον 10 άτομα που παίζουν,μαζί με μένα fps...Δεν βγήκαμε να σκοτώσουμε κόσμο ούτε δαίμονες και τέρατα.Αλλά στην ίδια κατηγορία (ηλίθιοι) ανήκουν και οι φανατισμένοι θρησκόληπτοι(ανεξαρτήτως θρησκείας),επομένως καταλαβαίνεις... εγω δεν ειπα να σταματησουν να βγαινουν παιχνιδια.. αλλα επειδη μια μεριδα ανθρωπων, που ειναι συγκεκριμενοι, τσινανε να πρεπει να τους ακουμε? ε να μην τ αγορασουν κ να το μποικοταρουν!! δεν καταλαβα! αν εγω το χα αγορασει κ ειχα πορωθει, θα ρχοταν καποιος να μου το παρει (εστω κ με αποζημιωση) με το ετσι θελω?
FarCry Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Zeitgeistze ΨΑΞΤΕ ΤΟ (700MB) A feature article in The Stranger has stated the film is based solely on anecdotal evidence,[12] while others have criticized it for using unidentified, undated, and unsourced video news clips, voice-overs, quotes, and book citations without page numbers.[13][14] A piece in the Irish Times called it "unhinged" and accused it of offering nothing but "surreal perversions of genuine issues and debates."[ http://en.wikipedia.org/wiki/Zeitgeist,_the_Movie για ψάξε και εσύ λίγο...μην μασάς ότι σου προσφέρουν
Mystirios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Το όλο σκηνικό μου θυμίζει τη σκηνή απο το life of bryan με το γέρο που τον λιθοβολούσαν γιατί είπε τη λέξη τζεχόμπα
Freakster Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 χαχαχα το penny arcade το έθεσε τέλεια.. και που είστε ακόμα δλδ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα