Προς το περιεχόμενο

Tαξιδι προς Κυπρο και online Booking

omega

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με ενα ταξιδι που σκεφτομαι να κανω τις προσεχεις μερες παρεα με ενα φιλικο μου προσωπο απο Αθηνα προς Κυπρο.

1)Μπορω να ταξιδεψω ΜΟΝΟ με την ταυτοτητα μου και χωρις το διαβατηριο?Πρεπει η ταυτοτητα μου να ειναι απο τις τελευταια εκδιδομενες?Επειδη εχω την "παλια μορφη/εκδοση" της.

2)Το ταξιδι θα γινει συντομα (05 Νοεμβριου) και ξερω οτι δεν εχω πολλες ευκαιριες να βρω φτηνα εισητηρια αλλα επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα το κανω,μπορειτε να μου συστησετε καποιο site που μπορω να ενημερωθω για τιμες και για κλεισιμο εισητηριων ΜΟΝΟ αεροπορικα και χωρις κατι παραπανω (διαμονη,ξενοδοχεια) κτλ.

Αυτα.

Ευχαριστω Πολυ

Δημοσ.

Φιλαράκι, όταν λες "παλιά" ταυτότητα τι εννοείς; Γράφει τα στοιχεία σου με λατινικούς χαρακτήρες ή οχι; Αν και νομίζω ότι όπως και να είναι, δεν θα έχεις πρόβλημα. Καλύτερα όμως να ρωτήσεις στην Κυπριακή Πρεσβεία ή στο Ελ. Βενιζέλος για να σου πούνε σίγουρα.

Για εισιτήρια μόνο στα sites των εταιριών (Cyprus Airways, Aegean, Olympic Airways).

Δημοσ.

3 εταιρείες πάνε Κύπρο:

Aegean

Cyprus

Ολυμπιακή

μπες στα αντίστοιχα sites τους για να δείς τιμές/ώρες και να κλείσεις εισιτήριο αν θες.

Η τελευταία φορά που πήγα Κύπρο ήταν τα περασμένα Χριστούγεννα και μέχρι τότε χρησιμοποιούσα το διαβατήριο μου.

Δεν ξέρω αν μπορείς να πας μόνο με πολιτική ταυτότητα.

Πάντως για το διαβατήριο, πας σε ένα ΚΕΠ και το πολύ σε 2 εβδομάδες είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες.Τελικα την βρηκα την ακρη με το ολο θεμα.

Χιλια ευχαριστω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...