Προς το περιεχόμενο

Η καλυτερη καρτα γραφικων agp 8x

Argirakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω την καλυτερη καρτα γραφικων ανεξαρτητου τιμης με διαβλο agp 8x!

Ξερω οτι ειναι περιορισμενα πλεον τα κοματια που κυκλοφορουν απλα θα ηθελα μια γνωμη!

Δημοσ.

εγω εχω την 3850 με Ρ4 στα 2.8 και 2GB ram....σε vista τρεχω ανετα σχεδον τα παντα...μονο στο crysis πεσανε χαμηλα τα FPS....αν ειναι να παρεις agp δεν βλεπω κατι καλυτερο ,εγω την ειχα παρει τον Μαρτιο 200ευρω, τωρα εχει πεσει στα μισα νομιζω..οποτε θα σου μεινουνε κ φραγκα να χωσεις κ καμμια ram;)

Δημοσ.

Δυσεύρετη η AGP 3850... Αν πέσεις πάνω της και την βρεις σε λογική τιμή (aka μεταχειρισμένη από ΛΟΓΙΚΟ πωλητή) πάρτην. Θα βελτιώσεις τα framerates σου και θα αποκτήσεις μια future classic καρτούλα ;)

Δημοσ.

τα προβληματα των AGP HD2XXX KAI HD3XXX,διορθωθηκαν νομιζω με το τελευταιο AGP HOTFIX..

εγω παντως το εβαλα στην hd2600 pro και διορθωθηκαν ολα τα προβληματα

Δημοσ.

Ψάχνομαι κι εγώ για μια τελευταία αναβάθμιση του P4 3GHz PC μου. Η μόνη που απομένει είναι στην κάρτα γραφικών, καθώς στη μνήμη είμαι κομπλέ (2 GB DDR 400Mhz/Dual Channel) και ψήνομαι πολύ για την ATI 3850 agp. Η τρέχουσα κάρτα που έχω είναι η ATI 9700 Pro. Αξίζει άραγε τον κόπο; Θα επιτύχω σημαντική αναβάθμιση με αυτόν τον τρόπο;

-----Προστέθηκε 23/10/2008 στις 11 : 03 : 29-----

...Ή μήπως μια ATI 3650 AGP θα αρκούσε λόγω bottleneck; Οι αναλύσεις που με ενδιαφέρουν είναι οι 1024χ768, 1280χ1024.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...