Προς το περιεχόμενο

Προεγκατεστημενα Windows...

jason88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε περιπτωσεις φορητων που εχουν προεγκατεστημενα Windows Vista υπαρχει η δυνατοτητα να γραψουμε σε CD/DVD το λειτουργικο [μονο!] με καποιον τροπο?

Προσοχη δεν μιλαω για αντιγραφα ασφαλειας εκει που με καθοδηγουσε η τηλ. εξυπηρετηση της Acer... Θελω απλα να παρω εγω τα Vista σε δισκακι ωστε να μπορω να κανω format μονος μου...

Ισως υπαρχει καποιο εργαλειο να κανει αυτη την δουλεια...

Εψαξα για *.iso στο C: αλλα δεν βρηκα κατι...

Δημοσ.

δεν σου εχουν δωσει μαζι recovery η κανονικο cd εγκαταστασης windows?

απο τα εγκατεστημενα στον σκληρο win δεν μπορεις με τπτ

παντως αν βρεις ιδια εκδοση win σε cd και τα εγκαταστησεις με το serial που υπαρχει σε αυτοκολλητο κατω απο τον φορητο λογικα δεν θα εχεις προβλημα

Δημοσ.

ναι θα γινει ενεργοποιηση κανονικα ακομα και αν χρειαστη να μιλησης με την microsoft απο τοα προεγκατεστημενα φτιαχνεις cd/dvd και οταν το εγκαταστασης το μηχανημα γινεται οπως το αγορασες ακομα και αν αλλαξεις δισκο

Δημοσ.
ναι θα γινει ενεργοποιηση κανονικα ακομα και αν χρειαστη να μιλησης με την microsoft απο τοα προεγκατεστημενα φτιαχνεις cd/dvd και οταν το εγκαταστασης το μηχανημα γινεται οπως το αγορασες ακομα και αν αλλαξεις δισκο

δλδ ξερεις τροπο με τον οποιο φτιαχνεις cd/dvd εγκαταστασης windows απο τα windows που ειναι εγκατεστημενα στον σκληρο?

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι κι εγώ να κάνω extract μόνο τα windows από τα recovery dvds που έχω για τον Compaq μου. Θεωρώ χαζομάρα κάθε φορά που θέλω να κάνω format να περνάω ΟΛΟ το bloatware επάνω και να μου διαμορφώνει και το δίσκο όπως θέλει αυτό (υποχρεωτική ανακατανομή των partitions και εκ νέου δημιουργία του recovery partition, ακόμα κι αν το έχω σβήσει). Αν έχει βρει κάποιος τρόπο θα ήθελα να τον δω.

Δημοσ.
Ενδιαφέρομαι κι εγώ να κάνω extract μόνο τα windows από τα recovery dvds που έχω για τον Compaq μου. Θεωρώ χαζομάρα κάθε φορά που θέλω να κάνω format να περνάω ΟΛΟ το bloatware επάνω και να μου διαμορφώνει και το δίσκο όπως θέλει αυτό (υποχρεωτική ανακατανομή των partitions και εκ νέου δημιουργία του recovery partition, ακόμα κι αν το έχω σβήσει). Αν έχει βρει κάποιος τρόπο θα ήθελα να τον δω.

o topic starter αν καταλαβα καλα εννοει απο τα windows που ειναι εγκατεστημενα στον σκληρο και οχι απο recovery η κανονικο cd εγκαταστασης

τα recovery (αν δεν κανω λαθος) ειναι κατι σαν ghost οποτε χλωμο αυτο που ψαχνεις

Δημοσ.
o topic starter αν καταλαβα καλα εννοει απο τα windows που ειναι εγκατεστημενα στον σκληρο και οχι απο recovery η κανονικο cd εγκαταστασης

τα recovery (αν δεν κανω λαθος) ειναι κατι σαν ghost οποτε χλωμο αυτο που ψαχνεις

ακριβως ο φιλος απο πανω [συναδελφος μηχανοβιος να υποθεσω!?] με καταλαβε!

μιλαω για extract των windows απο τον σκληρο δισκο. Το περιεγραψε 100%!

μιλησα με M$ λενε δεν μπορει να κανει κατι για αποστολη CD/DVD Vista...

η Αcer το ιδιο. αν ειναι δυνατον δεν δινουν CD με το λογισμικο, τοσα λεφτα δωσαμε για το μηχανημα... :mad:

Δημοσ.

συναδελφος συναδελφος

τπτ μαν, αυτο που σου ειπα παραπανω, δλδ βρες ενα οποιοδηποτε cd Vista και εγκατεστησε τα με τον κωδικο που βρισκεται σε αυτοκολλητο κατω απο τον φορητο σου

απο οτι ξερω ολα τα cd των Vista ειναι ιδια, ο κωδικος που εισαγεις κατα την εγκατασταση ειναι που καθοριζει ποια εκδοση Vista θα εγκατασταθει

απλα μετα θα πρεπει να βαλεις και drivers τους οποιους μπορεις να κατεβασεις απο το site της κατασκευαστριας του φορητου σου (εννοειται πριν το "format")

Δημοσ.

ΜΗν ανησυχείς, αυτό που ορίζει το λειτουργικό είναι το serial. Απλά θα χρειαστεί να μιλήσεις με microsoft για να σου δώσουν ativation key. Προσοχή, υπάρχει περίπτωση το serial να κάνει μόνο για το laptop σου λόγω τιμολογιακής πολιτικής, οπότε θα πέσει άκυρο!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...