Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Subtitle Workshop

elvion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SUBTITLES WORKSHOP (ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ! ΤΙ ΚΑΝΩ: ΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ FILE/LOAD SUBTITLES ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ! ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ MOVIES/OPEN ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ! ΜΕΤΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ PLAY ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ (ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ)!

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε παρακαλώ μην γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, γιατί η συνεχής χρήση κεφαλαίων υποδηλώνει ότι ουρλιάζεις.

Δημοσ.

Το Subtitle Workshop το χρησιμοποιείς για να συγχρονίσεις τους υποτίτλους με την ταινία και όχι για να τους ενσωματώσεις.

Για να ενσωματώσεις υποτίτλους σε avi και να παραμείνει avi για να παίξεις την ταινία σε DivX player, χρησιμοποίησε ή το VirtualDub (free) ή το WinAvi Video Converter (share).

Δες τους οδηγούς "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VIRTUALDUB" και "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER".

Καθώς επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το AVIAddXSubs

Για να ενσωματώσεις υποτίτλους σε avi και να το μετατρέψεις σε DVD, χρησιμοποίησε ή το WinAvi Video Converter (share) ή το ConvertXtoDVD (share) ή το DVDFlick (free)

Δες τους οδηγούς "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER" και "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ CONVERTX TO DVD".

Τους οδηγούς και links για τα προγράμματα θα τα βρεις εδώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...