Προς το περιεχόμενο

Ποιο ζώο να επιλέξω;

Platos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης κάτι που ξέχασα αν πας να πάρεις ένα σκιουράκι από το PetShop που τα καταλάβεις πόσο χρονών είναι και αν είναι άντρας η κορίτσι? Απαντήστε και στην ποιο πάνω ερώτηση.

Μονο εγω το ειδα αυτο?:P

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επίσης κάτι που ξέχασα αν πας να πάρεις ένα σκιουράκι από το PetShop που τα καταλάβεις πόσο χρονών είναι και αν είναι άντρας η κορίτσι? Απαντήστε και στην ποιο πάνω ερώτηση.

Μονο εγω το ειδα αυτο?:P

Έχεις δίκιο. Το σωστό είναι παιδί ή κορίτσι :P

Δημοσ.
]Επίσης κάτι που ξέχασα αν πας να πάρεις ένα σκιουράκι από το PetShop που τα καταλάβεις πόσο χρονών είναι και αν είναι άντρας η κορίτσι?

Αμα ειναι κοριτσι θα κραταει τσαντα.

Δημοσ.
Φίλε το θέμα το διακοπών το έχω σκεφτεί και όχι μόνο το θέμα το διακοπών αλλά και πολλά αλλά θέματα και αποφάσισα να πάρω ένα ζώο. Πόσο πρέπει να πληρώσω για να πάρω ένα σκιουράκι μαζί με το κλουβί του; Από φάει μπορεί να μου πει κανείς τι να του δίνω να φάει ξέρω πάνω κάτω τι τρώνε αλλά πες τε μου και εσείς επίσης δώστε μου κάποιες πληροφορίες ακόμα πείτε μου κάποιες ιστορίες εσείς που έχετε σκιουράκια.

Μου αρέσει που θεωρείς αυτονόητο το ότι έχει κάποιος σκιουράκι...εγώ δεν ξέρω κανέναν, ούτε ξέρω κάποιον που να ξέρει. Στατιστικά θα έλεγα οι πιθανότητες είναι μάλλον απίθανες να βρεις κάποιον εδώ.

Πολύ συμπαθητικά ζωάκια όμως, από τα 3 εγώ σκίουρο ή κουνέλι θα έπαιρνα. Κοίτα και κάνα κροκόδειλο όμως, κάνει καλό φύλακα για το σπίτι.

Δημοσ.

:lol: Το γειώσατε...

Ενιγουέι...τα σκιουράκια στα petshops, αν δεν κάνω λάθος, προέρχονται από εκτροφεία. Ακόμα και έτσι όμως, παραμένουν άγρια ζώα. Το κλουβί τους όπως θα διάβασες πρέπει να είναι αρχετά μεγάλο, άρα και ακριβό. Θα σου έλεγα να κοιτάξεις την λύση ενός χάμστερ. Είναι τρωκτικό και αυτό πιο φτηνό και το ίδιο και το κλουβί του.

Δημοσ.

Για να δεις αν είναι άντρας ή κορίτσι το ψάχνεις από κάτω.Ή το βλέπεις αν κουνάει την ουρά του πολύ.Αν την κουνάει πολύ είναι κορίτσι.Βέβαια ενδέχεται να είναι σκιουράκι-gay και να την τρίζει την όπισθεν...να τη λαδώνει την πετούγια...

Το κουνέλι μην το πάρεις για μένα γιατί είναι επίφοβο.Τώρα με τη χρηματοπιστωτική κρίση που δεν θα έχουμε να φάμε θα σου μπαίνουν ιδέες για λαγό στοιφάδο.Ενώ σκιουράκι στοιφάδο ή γάτα στοιφάδο λίγο δύσκολο να σου φτοιάξει η μάνα σου.

Η γάτα πάλι όπως προείπε και ένας φίλος μάλον δεν συμφέρει.Αφενός οτι είναι πανάκριβα τα σερβις τις στις μέρες μας και μπορεί να σου βάζουν και μαιμού ανταλλακτικά (και να τσακωθούν και μαζί τους),αφετέρου καίει πολλά.Ειδικά άμα τη δέσεις πίσω από ένα αμάξι με τροιχιά και την βγάλεις στην εθνική καίει τα άντερά της

Θα σου έλεγα να κοιτάξεις την λύση ενός χάμστερ

Αυτή είναι η ποιο ιδανική λύση για την περίπτωσή σου.Και ένα μεγάλο μπράβο στον φίλο που το πρότεινε.Θα του πάρεις ένα πιο ευρύχωρο κλουβί όμως για να μπορεί να χωράει μεγάλη ρόδα μέσα.Στον άξονα της ρόδας θα κομπλάρεις ένα γρανάζι (εξωτερικά από το κλουβί) και με αλυσίδα θα δίνεις κίνηση σε μια γεννήτρια εναλλασόμενου.Έτσι μπορείς να τροφοδοτήσεις αρκετές ηλεκτρικές συσκευές μέσα στο σπίτι σου.Μόνο μην το παρακάνεις και συνδέσεις πολλές συσκευές γιατί θα ψοφήσει το χάμστερ από υπερκόπωση.Πρέπει επίσης να προσέξεις να του βάλεις 25 άρα ασφάλεια στο γενικό πίνακα και όχι δεκάρα.

Έτσι την πάτησα εγώ πέρσι και μου έκαψε το χάμστερ που είχα συνδέσει το laptop και την τηλεόραση του δωματίου μου.Ε εντάξι εδώ που τα λέμε το παράκανα κι εγώ ,να πούμε του στραβού το δίκιο, γιατί πήγα να του συνδέσω και ένα 600αρι UPS.Αποτέλεσμα ή ασφάλεια του ηλεκτρολογικού πίνακα δεν άντεξε και τσουρούφλισε το χάμστερ νούμερο 15 του υπνοδωματίου.

Πάντως χωρίς πλάκα,με 10-12 χαμστερ αμά κάνεις σωστή κατανομή φορτίου (ελπίζω να έχεις καλό ηλεκτρολόγο) μπορείς να γλυτώσεις πολλά από τη ΔΕΗ.Ειδικά τώρα που από Γενάρη λένε οτι θα πάρουν αύξηση τα τιμολόγια...

Δημοσ.

Αυτή είναι η ποιο ιδανική λύση για την περίπτωσή σου.Και ένα μεγάλο μπράβο στον φίλο που το πρότεινε.Θα του πάρεις ένα πιο ευρύχωρο κλουβί όμως για να μπορεί να χωράει μεγάλη ρόδα μέσα.Στον άξονα της ρόδας θα κομπλάρεις ένα γρανάζι (εξωτερικά από το κλουβί) και με αλυσίδα θα δίνεις κίνηση σε μια γεννήτρια εναλλασόμενου.Έτσι μπορείς να τροφοδοτήσεις αρκετές ηλεκτρικές συσκευές μέσα στο σπίτι σου.Μόνο μην το παρακάνεις και συνδέσεις πολλές συσκευές γιατί θα ψοφήσει το χάμστερ από υπερκόπωση.Πρέπει επίσης να προσέξεις να του βάλεις 25 άρα ασφάλεια στο γενικό πίνακα και όχι δεκάρα.

Έτσι την πάτησα εγώ πέρσι και μου έκαψε το χάμστερ που είχα συνδέσει το laptop και την τηλεόραση του δωματίου μου.Ε εντάξι εδώ που τα λέμε το παράκανα κι εγώ ,να πούμε του στραβού το δίκιο, γιατί πήγα να του συνδέσω και ένα 600αρι UPS.Αποτέλεσμα ή ασφάλεια του ηλεκτρολογικού πίνακα δεν άντεξε και τσουρούφλισε το χάμστερ νούμερο 15 του υπνοδωματίου.

Πάντως χωρίς πλάκα,με 10-12 χαμστερ αμά κάνεις σωστή κατανομή φορτίου (ελπίζω να έχεις καλό ηλεκτρολόγο) μπορείς να γλυτώσεις πολλά από τη ΔΕΗ.Ειδικά τώρα που από Γενάρη λένε οτι θα πάρουν αύξηση τα τιμολόγια...

Ακόμα γελάω!!! Απλά απίστευτος!!!

Και για του λόγου το αληθές, μερικές ιδέες για το τι μπορούν να κάνουν αυτά τα μηχανάκια...

http://www.youtube.com/watch?v=R60DlSJqkMM

http://www.core77.com/blog/events/tom_ballhatchets_hamsterpowered_paper_shredder_5954.asp

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά νομίζω οτι το σκιουράκι μπορει να είναι χαριτωμένο, αλλά κατουρά οριζόντια. Με γεια το συντριβανάκι.

Δημοσ.
Ρίξε μια ματιά εδώ για τα σκιουράκια (http://www.pets.gr/phpBB3/viewforum.php?f=66)

και σε ολόκληρο το φόρουμ γενικά...

Πω πωωω...

shock.png

Καλό το forumάκι που βρήκες, αλλά απ'ότι είδα μιλάμε για ολόκληρη διαδικασία το να έχεις και να συντηρείς ένα σκίουρο... Προφανώς είναι γι αποφασισμένους και κυρίως για άτομα που πραγματικά δεν έχουν με τί άλλο να σχοληθούν κι έχουν επίσης χρόνο και όρεξη...

Οπότε Platos πριν αγοράσεις κανά τέτοιο ζωντανό, να το σκεφτείς καλά...

Δημοσ.

Μην πάρεις σκίουρο ή κουνέλι... μου φαίνεται λίγο βάρβαρο να τα βάζουν σε κλουβιά τέτοιου είδους ζώα.

Τουλάχιστον οι γάτες θα έχουν χώρο για να κινούνται μέσα στο σπίτι και είναι ζώα που απολαμβάνουν την τεμπελιά και το τζάμπα φαγητό :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...