FIREPANOS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 καλημερα σε ολους τι μπορω να κανω για να εχω καλυτερο σημα σε ασυρματο δικτυο λοιπον πιανω ενα δικτυο της ον τελεκομ ειμαι στον 2ο οροφο ακριβως απο κατω καποιος εχει το δικτυο και πιανω το δικτυο ασυρματα αλλα το σημα παιζει παρολο που εχω βαλει κεραιουλα που βγαζει 9db το σημα μεταβαλεται συνεχεια απο 3 μοναδες μεχρι 4μοναδες τι μπορω να κανω να εχω φουλ σημα μηπως επηρεαζει επειδη εχω κοντα στον πυργο καλωδιο τροφοδοσιας ρευματος?εαν θελετε βοηθειστε με για καλυτερη ληψη καλημερα και σας ευχαριστω.................
ArisG88 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Το δικτυο κατω δεν ειναι δικο σου ετσι? Αν ισχυει αυτο δεν εχεις κανενα δικαιωμα να κανεις καταχρηση του internet του γειτονα σου. Δεν θα σε βοηθησει καποιος εδω μεσα γι αυτο το πραγμα.
FIREPANOS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 και στους αλλους δηλαδη πως τους βοηθατε εισαστε σιγουροι για αυτα που λετε σε ορισμενους που πιανουν τετοια δικτυα?εδω μεσα εχω δει διαφορα απο εγκατασταση ασυρματου δικτυου εως οτιδηποτε αλλο και εσυ κολλησες σε αυτο τι λες τωρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.