Προς το περιεχόμενο

Thunderbird-Temporary Directory Settings

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλημέρα,

Εδώ και κάποιο διάστημα ο Thunderbird (2.0.0.17) έχει πάψει να στέλνει attachments και μου βγάζει το μήνυμα: unable to send temporary file (...) Το ζήτημα είναι ότι τα αρχεία αυτά ΔΕΝ είναι temporary files.

Πιθανόν, βέβαια, να έχω κάνει κάποια πατάτα και να μην φταίει το πρόγραμμα. Πώς μπορώ να ελέγξω τα temporary files settings που μου ζητάει, ώστε να αποκλείσω αυτό το ενδεχόμενο και μετά να δω γιατί αρνείται να στείλει attachments;

Ευχαριστώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Από ό,τι βλέπω, δεν εμφανίζει κάποιο μήνυμα εκεί.

Δημιουργώ ένα email και προσθέτω ένα αρχείο word. Αρχείο κανονικό (εννοώ όχι temp) το οποίο ανοίγει κανονικά, έχει αντιγραφεί σε cd, usb drive κανονικά, άρα δεν έχουμε θέμα εκεί (νομίζω).

Το μόνο μήνυμα που βλέπω είναι το "unable to open temporary file "x". (ακολουθεί το path του αρχείου). Please check your temporary directory setting.

Ευχαριστώ :)

• Super Moderators
Δημοσ.
Το σφάλμα εμφανίζεται στη διαδικασία του attach ή κατά την αποστολή του e-mail;

Κατά την αποστολή πάντοτε βγαίνει αυτό το σφάλμα, αλλά αν το κείμενο του μηνύματος μου πάρει ώρα να το πληκτρολογήσω (υποθέτω ότι) επιχειρεί να το σώσει στα draft και πάλι βγάζει το ίδιο μήνυμα, χωρίς να έχει γίνει αποστολή.

Για αυτό που προτείνει ο antonl, δε βρίσκω κάποιο temp folder εκεί -ίσως φταίνει οι άπειρες ώρες δουλειάς. Ευχαριστώ και τους δύο για την προσπάθεια να βοηθήσετε.

Δημοσ.
Δημιουργώ ένα email και προσθέτω ένα αρχείο word. Αρχείο κανονικό (εννοώ όχι temp) το οποίο ανοίγει κανονικά, έχει αντιγραφεί σε cd, usb drive κανονικά, άρα δεν έχουμε θέμα εκεί (νομίζω).

Την ώρα που το κάνεις attach, μήπως το έχεις ανοιχτό και από το Word;

Το OpenOffice για παράδειγμα «κλειδώνει» τα αρχεία που έχεις ανοιχτά σε αυτό, απαγορεύοντας την πρόσβαση σε αυτά από άλλα προγράμματα ή από το Λ/Σ για copy/move/rename κλπ. Ίσως το Office κάνει κάτι αντίστοιχο...

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι, το αρχείο δεν είναι ανοιχτό. Μάλιστα, επιχειρώ να στείλω ως attachment αρχεία τα οποία παλιότερα (κάποιες εβδομάδες πριν) είχαν σταλεί με επιτυχία, και μου τα χαρακτηρίσει "temporary files". Οπότε, κάτι έχει γίνει με το thunderbird...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...