petros8723 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μαλλον θα ειναι καποιοι που δουλευουν εκει γιατι πηγα και εγω και δεν ειχε τιποτα. Στο site εχει τοσες καρτες και οι πιο δυνατη ηταν μια 8600gt. Μαλιστα μου ειπαν οι ιδιοι οι υπαλληλοι οτι της καβατζωσαν και να παρω οτι εχει μεινει. Και τωρα βγαινουν καποιοι και τις πουλανε 100 και 140 ευρω. Μαλλον θα τους μεινουν στο ραφι.... Δεν ξερω αν θα τους μεινουν στο ραφι αλλα εγω προσωπικα προτιμω να την πληρωσω διπλη και τριπλη τιμη αλλα σε αυτους δεν δινω φραγκο
Vatos_locos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 πόσες φορές τα είπαμε, ο τύπος lionmaster03 εδώ που πουλάει τις κάρτες έχει φάε Ban γιατί είχε αδειάσει το πλαίσιο όταν ξεστοκάρανε και ήταν με το Όνομα Warior τα κάνουν τουλάχιστον δεν ξέρουν να κρυφτούν πάντως είναι και άλλοι εδώ μέσα που κάνουν το ίδιο πράγμα αλλά το παίζουν matmazel
caution Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Όσο θα παίζουν θύματα, θα υπάρχουν και τέτοια σκηνικά
petros8723 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Όσο θα παίζουν θύματα, θα υπάρχουν και τέτοια σκηνικά Δεν πιστευω οτι οσοι αγοραζουν απο αυτους τους τυπους ειναι θυματα μαλλον θα ελεγα οτι ειναι ατομα που υπολογιζουν και το ενα ευρω και δυστυχως με την ακριβεια που υπαρχει αυτοι ειναι πολλοι . Με εκνευριζουν αυτοι που προσπαθουν να βγαλουν κερδος απο κατι που πηραν φθηνα και μαλιστα το πουλανε χωρις να αναφερουν οτι ειναι απο stock house
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δεν πιστευω οτι οσοι αγοραζουν απο αυτους τους τυπους ειναι θυματα μαλλον θα ελεγα οτι ειναι ατομα που υπολογιζουν και το ενα ευρω και δυστυχως με την ακριβεια που υπαρχει αυτοι ειναι πολλοι .Με εκνευριζουν αυτοι που προσπαθουν να βγαλουν κερδος απο κατι που πηραν φθηνα και μαλιστα το πουλανε χωρις να αναφερουν οτι ειναι απο stock house Μα αν ανεφεραν οτι ηταν απο stock house (δλδ οτι τα πηραν 30 ευρω και τα πουλανε 100), ποιος θα τα αγοραζε?
petros8723 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Πιθανον καποιος που βρισκεται σε οικονομικη σφιξη να αγοραζε αλλα σε καμια περιπτωση στην τριπλασια τιμη
PaokToTheBone Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Και γω 8α η8ελα να ξερω οτι ηταν απο stock house κτλ αλλα μονο και μονο για να το ξερω...Αν ερχοταν η ωρα να αγορασω κατι και το η8ελα να το αγορασω 8α πληρωνα τα αναλογα ευρο σε τετοια ατομα...Βεβαια 8α "ζηλευα"(δεν βρισκω αλλη λεξη)(και εχει πολλες η ελληνικη γλωσσα ) οτι αυτος την πηρε 30 ευρο και την πουλαει 100 ενω αν ηξερα για το stock 8α την ειχα παρει στα 30 ευρο...Βεβαια η γνωμη μου για αυτον π κανει κατι τετοιο δν 8α ιεναι η καλυτερη αλλα στα ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ του η γνωμη μου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.