Προς το περιεχόμενο

WD My Book 500GB Πρόβλημα με ελεύθερο χώρο

Coma_Black

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα έχω τον απο πάνω εξωτερικό σκληρό για βίντεο κλιπ.. Έχω γεμίσει τα 280G ως τώρα.. Λοιπόν τον είχα δώσει σε ένα φίλο για να τραβήξει Backup απο το pc του για φορμάτ. Όταν μου τον έδωσε πίσω πήγα να βάλω κάτι μεγάλα αρχεία 5G και μου βγάζει μήνυμα πως δεν έχει ελεύθερο χώρο ενώ δείχνει πως έχει ακόμα 200 κάτι γίγα.. Καμία ιδέα τι φταίει ή να πάω να αρχίσω τις

χριστοπαναγίες

τον άλλον?:mad:

Δημοσ.

Oι seagate εξ.σκληροι εχουν ενα προγραμμα manager για backup στο οποιο υπαρχει και λειτουργια που ελεγχει την ακεραιοτητα του δισκου κτλ.

Φανταζομαι και αντιστοιχο θα εχει και ο δικος σου.

Επομενως αν υπαρχει καποιο εργαλειο στο software για να κανεις test στο σκληρο καντο και αν εχεις προβλημα το πας πισω απο εκει που το πηρες για αλλαγη αν ισχυει η εγγυηση.

Νομιζω οτι υπαρχουν και διαφορα προγραμματα που κανουν αυτη τη δουλεια αλλα δεν εχω να σου προτεινω καποιο...ψαξτο

Δημοσ.

Αν προσπάθησες να περάσεις αρχεία μεγαλύτερα των 4GB (το κάθε αρχείο) λογικό είναι να μη μπορείς, αφού ο δίσκος σου είναι FAT32.

Αν ήταν NTFS δε θα είχες πρόβλημα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά αυτο ήταν.. Ευτυχώς δεν πήγα στον άλλο να τον βρίσω.. οχι τιποτα άλλο, θα με έδερνε μετά τα καντίλια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...