korineto Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα,παιδια Λοιπον θα ηθελα να σας ρωτησω κατι.. Σε λιγους μηνες θα αγορασω ενα καινουριο λαπτοπ το οποιο θα το κουβαλαω μαζι μου και στο χωριο μας,η σε καποιες εξωτερικες δουλειες και ταξιδακια.. Θα ηθελα λοιπον να μου πειτε ποιο ασυρματο ιντερετ να επιλεξω. Δλδ εταιρια με λιγα λογια.Η ταχυτητα να ειναι περιπου 2mbps εως και 12mbps Ξερω και γω οτι καλο πιστευεται υπαρχει!! Θα ηθελα να μου απαντησετε αμεσα Φιλικα,korineto
DonFustikis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Πρώτα απ'όλα σκέψου ότι θα σε χτυπάει ακτινοβολία 3G η οποία είναι περίπου 7 φορές πιο δυνατή από αυτή των κινητών....Εκτός αν του βάλεις και κανένα καλώδιο 5 μέτρα μακρυά σου που μάλλον θα χάνει!
mimis13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Πρώτα απ'όλα σκέψου ότι θα σε χτυπάει ακτινοβολία 3G η οποία είναι περίπου 7 φορές πιο δυνατή από αυτή των κινητών....Εκτός αν του βάλεις και κανένα καλώδιο 5 μέτρα μακρυά σου που μάλλον θα χάνει! θα σε διορθωσω φιλε.. ειναι 9,7 φορες μεγαλυτερη (πες 10)!! το ειδα σε γνωστο περιοδικο για υπολογιστες. αν βαλει καποια κεραια-δεκτη κ εχει καλωδιο ethernet σε πληροφορω δε χανει καθολου. η Toshiba εχει φτιαξει ενα τετοιο!
100 010 00 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 ..........Σε λιγους μηνες........... ξαναποσταρε σε λιγους μηνες τοτε, γιατι τοτε μπορει να μην υπαρχει ΟΤΕ και η ALTEC να ειναι Νο1 εταιρεια στο χωρο
DonFustikis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 αν βαλει καποια κεραια-δεκτη κ εχει καλωδιο ethernet σε πληροφορω δε χανει καθολου. η Toshiba εχει φτιαξει ενα τετοιο! Ναι, εγώ εννούσα την περίπτωση που έχει USB,γιατί αυτά δίνουνε οι εταιρίες και συνθίζει να τα χρησιμποιεί και ο κόσμος!Δεν έχω δει κανέναν με έθερντετ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.