Προς το περιεχόμενο

Σειριακος αριθμος

korineto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν σου κλεψουν το κινητο μπορεις να δηλωσεις τον αριθμο και να τον πιασουν σε πιθανο σερβις που μπορει να κανει....

Μην είσαι και 100% σίγουρος.Κάποιοι για πενταροδεκάρες αλλάζουν το imei των συσκευών.Επίσης χρήσιμο είναι το imei και για να απενεργοποιούνται κλεμμένες συσκευές.Για παράδειγμα με αυτά που έγιναν στην Αθήνα το Δεκέμβριο πολλοί μπήκαν σε κατάστημα γνωστής αλύσιδας κινητής τηλεφωνίας και έκλεψαν κινητά αλλά και σταθερά.Βέβαια τα κινητά θα απενεργοποιηθούν αν δεν τους έχουν αλλάξει το imei.

Δημοσ.
Ελλάδα βέβαια δεν άκουσα εγώ προσωπικά ποτέ να πιάσαν κάποιον με κλεμμένο...

Στην Αγγλία από την άλλη σου κάνουν και remote lock στο κινητό με το που δώσεις το Imei στην police...

Διαφορά πολιτισμών ακόμα μία φορά...

στην κυπρο το πολυ σε 2 μερες στην πεφτει η αστυνομια σπιτι σου και αντε να αποδειξεις οτι δεν το εκλεψες αλλα το αγορασες κλεμενο.το επαθε γνωστος μου.

Κάποιοι για πενταροδεκάρες αλλάζουν το imei των συσκευών..

αυτο αλλαζει μονο το ιμει που βλεπουμε με *#06# η με διαφορα προγραμματακια στο πισι,

στην ουσια το ιμει δεν αλλαζει,στο δικτυο φαινετε το πραγματικο ιμει.

Δημοσ.
στην κυπρο το πολυ σε 2 μερες στην πεφτει η αστυνομια σπιτι σου και αντε να αποδειξεις οτι δεν το εκλεψες αλλα το αγορασες κλεμενο.το επαθε γνωστος μου.

Κάποιοι για πενταροδεκάρες αλλάζουν το imei των συσκευών..

αυτο αλλαζει μονο το ιμει που βλεπουμε με *#06# η με διαφορα προγραμματακια στο πισι,

στην ουσια το ιμει δεν αλλαζει,στο δικτυο φαινετε το πραγματικο ιμει.

αλλαζει κανονικα το IMEI, γιαυτο αλλωστε αν δεν κανεις σωστα την διαδικασια η συσκευη γινεται...brick

Δημοσ.

Αυτο ειναι το IMEI. Σε περιπτωση κλοπης το δινεις στην αστυνομια και με εισαγγελικη ερευνα πιανουν τον κλεφτη.

Δημοσ.

αμαν μωρε. σιγα αν κλεψεις ενα κινητο απλα το πουλας και καθαρισες. ουτε αστυνομια να σε πιασει οτι κατι αλλο. και εισαι καθαρος :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...