A.S.P Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα, Αν μπορει καποιος να μου απαντησει. Θα ηθελα να βαλω portal σε ενα forum phpbb3. Μπορει καποιος να μου δωσει καποιες αναλιτικες λεπτομεριες με οποιοδηποτε portal που να κουμπωνει πανω σε phpbb3? Εχω πιραματιστει με το Portal_XL4 αλλα δεν εχω βγαλει ακρη. Ευχαριστω πολυ! Δεχτη καθε απαντηση!
giorgos147 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 απο οτι καταλαβαίνω απο αυτό το κουμπώνει νομίζω οτι λες να κάνεις login και απο το πόρταλ πχ...εγώ θα σου συνιστούσα να βάλεις joomla! έχει και ελληνική κοινότητα υποστήριξης και άπειρα modules/comps κ.λπ..... αν κάνω δε κάνω λάθος...δεν ΄έχω δουλέψει ποτέ και σε κάτι τέτοιο,υπάρχει και phpbb πορταλ... κάνε ένα search στον γούγλη αυτά
A.S.P Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ! Μάλλον δεν το εξήγησα εγώ καλά δηλαδή θέλω να βάλω πορταλ στο phpbb Αλλά δεν ξέρω ακριβώς πως γίνετε η εγκατάσταση και είχα δοκιμάσει μια έκδοση Portal_xl4 κάπως έτσι απλός θέλω να μου πείτε πώς να εγκαταστήσω το πορταλ γιατί προσπάθησα να βάλω το phpbb_portal_1.2 και δεν τα κατάφερα. Μου εμφάνιζε κάποια προβλήματα αλλά δεν βρίσκω τη λύση κάτι στην διαδρομή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.