hackertom Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Γεια και χαρά σε όλους ψάχνω ένα πρόγραμμα που να ripάρει μια ταινία να την μετατρέπει σε avi από dvd και να έχω και την δυνατότητα να την ripπάρω μαζί με τους υπότιτλους που θα επιλέξω εγώ από την ταινία ..γίνεται είναι εφικτό υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα και αν ναι ποιο είναι αυτό.. ευχαριστώ προκαταβολικά
micos000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Το DVDFab ή το WinAVI κάνουν αυτό που θέλεις. Από δωρεάν λύσεις, προτιμώ το Avi.NET ή το AutoGK. Τα παραπάνω και πολλά άλλα θα βρεις στο Video Help. Υπάρχουν και guides (στα Αγγλικά)
parsifal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχει ολόκληρη ενότητα που ασχολείται με τέτοια θέματα: DivX και DVD authoring. Με μία γρήγορη ματιά εκεί - ειδικά στα sticky/επισημασμένα θέματα - θα έβρισκες απάντηση στο χιλιοδιατυπωμένο ερώτημα που θέτεις...
proview Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Γεια και χαρά σε όλους ψάχνω ένα πρόγραμμα που να ripάρει μια ταινία να την μετατρέπει σε avi από dvd και να έχω και την δυνατότητα να την ripπάρω μαζί με τους υπότιτλους που θα επιλέξω εγώ από την ταινία ..γίνεται είναι εφικτό υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα και αν ναι ποιο είναι αυτό.. ευχαριστώ προκαταβολικά winavi και ξερο ψωμι....... Εμπορικο μεν , απιαστο δε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.