Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα:Οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται καθόλου

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάω σήμερα να δω μια ταινία και παρατηρώ πως ενώ είχα τοποθετήσει στον φάκελο κανονικά το αρχειάκι .srt με τους υπότιτλους,όταν παίζει η ταινία αυτοί δεν εμφανίζονται.Ότι ταινία κι αν βάλω,οι υπότιτλοι(είτε ελληνικοί είτε αγγλικοί) δεν εμφανίζονται,η ταινία όμως παίζει κανονικά.Μόνο σε μια ταινία εμφανίζονται χωρίς πρόβλημα,αλλά ήταν ήδη μέσα στο φάκελο δεν τους κατέβασα ξεχωριστά.Σήμερα έκανα εγκατάσταση το PowerDVD 8 και αμέσως σκέφτηκα οτι αυτό ευθύνεται για το πρόβλημα,δε μπορώ να βρω λύση όμως.

Δημοσ.

Με ποιο πρόγραμμα κάνεις την αναπαραγωγή;

Σου προτείνω να δοκιμάσεις το KMPlayer και να μας πεις τα αποτελέσματα.

Έλεγξε επίσης αν το όνομα της ταινίας και του υπότιτλου είναι ακριβώς ίδια. Ο καλύτερος τρόπος να σιγουρευτείς είναι να κάνεις αντιγραφή-επικόλληση το όνομα του ενός στο άλλο (εννοείτε ότι δεν θα πειράξεις τις καταλήξεις .avi και .srt)

Δημοσ.
Με ποιο πρόγραμμα κάνεις την αναπαραγωγή;

Σου προτείνω να δοκιμάσεις το KMPlayer και να μας πεις τα αποτελέσματα.

Έλεγξε επίσης αν το όνομα της ταινίας και του υπότιτλου είναι ακριβώς ίδια. Ο καλύτερος τρόπος να σιγουρευτείς είναι να κάνεις αντιγραφή-επικόλληση το όνομα του ενός στο άλλο (εννοείτε ότι δεν θα πειράξεις τις καταλήξεις .avi και .srt)

Χρησιμοποιώ vlc,bs player,media player classic,zoom player.Κατέβασα και το KMPlayer αλλά πάλι τα ίδια,η ταινία παίζει κανονικά αλλά υπότιτλοι γιοκ.Έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία,καρατσεκαρισμένο.

Δημοσ.

Τώρα, αυτό δεν είναι φυσιολογικό.

Αυτή η ταινία που λες ότι παίζουν οι υπότιτλοι, μήπως είναι ενσωματωμένοι;

Θα σου έλεγα να κάνεις και μια επαναφορά συστήματος σε περίπτωση που έγινε τίποτα.

Αν έχεις τίποτα codecs εγκατεστημένους, καλά είναι να τους απεγκαταστήσεις και να τους ξαναβάλεις από την αρχή.

Με το classic, ανοίγει το vobsub στο tray; Αν ναι, και κάνεις δεξί κλικ πάνω του, σου έχει τον υπότιτλο πάνω-πάνω;

Δημοσ.
Τώρα, αυτό δεν είναι φυσιολογικό.

Αυτή η ταινία που λες ότι παίζουν οι υπότιτλοι, μήπως είναι ενσωματωμένοι;

Θα σου έλεγα να κάνεις και μια επαναφορά συστήματος σε περίπτωση που έγινε τίποτα.

Αν έχεις τίποτα codecs εγκατεστημένους, καλά είναι να τους απεγκαταστήσεις και να τους ξαναβάλεις από την αρχή.

Με το classic, ανοίγει το vobsub στο tray; Αν ναι, και κάνεις δεξί κλικ πάνω του, σου έχει τον υπότιτλο πάνω-πάνω;

Όχι δεν είναι ενσωματωμένοι,είναι στον ίδιο φάκελο ξεχωριστά,σε .srt.

Είχε κάποιο πρόβλημα το pc και έκανα μια επαναφορά σήμερα,το πρόβλημα όμως το παρατήρησα πολύ αργότερα.Δεν γνωρίζω αν υπήρχε και πριν την επαναφορά.

Έχω εγκατεστημένο το cccp,το απεγκατέστησα και το ξαναέκανα εγκατάσταση αλλά τίποτα.

Όχι,με το classic δεν ανοίγει το vobsub.

Edit:Χμ,μόλις παρατήρησα πως οι υπότιτλοι που δεν μου παίζουν,δεν έχουν το σηματάκι του notepad,σε αντίθεση με τους μοναδικούς υπότιτλους που παίζουν.Απορώ πως δεν το χα προσέξει...:s

Δημοσ.

Κατάληξη.

Μάλλον αυτό φταίει.

Για κάποιο λόγο έχει αλλάξει η κατάληξη ή το association. Ενεργοποίησε την εμφάνιση καταλήξεων για γνωστά αρχεία (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) και δες τι έγινε.

Δημοσ.
Κατάληξη.

Μάλλον αυτό φταίει.

Για κάποιο λόγο έχει αλλάξει η κατάληξη ή το association. Ενεργοποίησε την εμφάνιση καταλήξεων για γνωστά αρχεία (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) και δες το έγινε.

Πράγματι αυτό ήταν.Ύποπτο,δεν άλλαξα τίποτα εγώ ο ίδιος...τσάμπα έσπαγα το κεφάλι μου να βρω τι είναι.:o

Δημοσ.

Σίγουρα θα υπάρχει και κάποιος νόμος του Μέρφι που να περιγράφει την κατάσταση.

Αν υπάρχει η πιθανότητα σε διάφορα πράγματα να πάνε στραβά,

αυτό που θα πάει και πιο στραβά είναι και αυτό που θα κάνει τη ζημιά...

Murfy's Law

:devil: :devil: :devil:
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Κατάληξη.

Μάλλον αυτό φταίει.

Για κάποιο λόγο έχει αλλάξει η κατάληξη ή το association. Ενεργοποίησε την εμφάνιση καταλήξεων για γνωστά αρχεία (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) και δες τι έγινε.

επειδη εχω παρομοιο προβλημα αυτο πως το κανεις???

Δημοσ.
επειδη εχω παρομοιο προβλημα αυτο πως το κανεις???

Άνοιξε την Εξερεύνηση των windows

Μενού Εργαλεία->επιλογές φακέλων->καρτέλα Προβολή->Απόκρυψη επεκτάσεων

15o6sz7.jpg

και έλεγξε αν έχουν κατάληξη srt οι υπότιτλοι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...