vtsafantakis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 μιλάμε για ελλάδα, πες μ π μπορω να το αγοράσω άμεσα. εκτός βεβαι απο το skroutz.gr apo pou to agorases.? to thelw amesa kai dn mporw na to exw
none14 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Αφού το θέλεις άμεσα πάρτω από εδώ: http://kshop.gr/view_product.php?productid=9577&idcat=2&idsubcat=457&idsubsubcat=-1&key=6dee75b4bf8cdbd4d11496bda5323b4b&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f Θα πρέπει να το πληρώσεις όμως 713 Euro !!! Για κοίτα και εδώ http://www.winshop.gr/notebooks-gps-pda-s-25/ultra-mobile-pc-umpc-506/gigabyte-549/ Εχει και το 912Μ και το 912Χ σε πολυ καλές τιμές, αλλά δεν έχω ξαναδεί το συγκεκριμένο e-shop...
Duracell Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 μιλάμε για ελλάδα, πες μ π μπορω να το αγοράσω άμεσα. εκτός βεβαι απο το skroutz.grapo pou to agorases.? to thelw amesa kai dn mporw na to exw Tο έχω εδώ κ 2 μήνες περίπου, ΦΟΒΕΡΟ μηχανάκι! Μου κόστισε 650 ε μετρητοίς με 2 GB RAM, από την COSMODATA (στην Στουρνάρη)...
alex2539 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Tο έχω εδώ κ 2 μήνες περίπου, ΦΟΒΕΡΟ μηχανάκι! Μου κόστισε 650 ε μετρητοίς με 2 GB RAM, από την COSMODATA (στην Στουρνάρη)... τι λειτουργικο εχεις;ειδες μεγαλη διαφορα στην αποδοση με την επιπλεον μνημη; κανενα αξιολογο προγραμα για αναγνωριση γραφης (και στα ελληνικα) εχεις βρει; Εγω εχω βαλει το ritepen το οποιο ειναι παρα πολυ καλο αλλα εχω την trial εκδοση που ειναι για 30 μερες και δεν εχει υποστηριξη ελληνικων
happiness Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 @ none14Γενικα, To mobilx ηταν το πιο γρηγορο απο οτι εχω συναντησει μεχρι τωρα, μπραβο τους. Halk75 πόσο σου πήγε το συνολικό κόστος για να σου έρθει το μηχάνημα σπίτι σου; Η κοστολόγηση που κάνει το mobilx για το επιπλέον κόστος είναι ακριβής; και ισχύει ότι δεν πληρώνεις τον φόρο εάν βάλεις ΑΦΜ;
Duracell Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 τι λειτουργικο εχεις;ειδες μεγαλη διαφορα στην αποδοση με την επιπλεον μνημη;κανενα αξιολογο προγραμα για αναγνωριση γραφης (και στα ελληνικα) εχεις βρει; Εγω εχω βαλει το ritepen το οποιο ειναι παρα πολυ καλο αλλα εχω την trial εκδοση που ειναι για 30 μερες και δεν εχει υποστηριξη ελληνικων Χρησιμοποιώ Windows XP, γνήσια όπως τα είχε! Δεν μπορώ να ξέρω πως ήταν χωρίς την επιπλέον μνήμη γιατί έκανα την αναβάθμιση από 1 σε 2 gb κατευθείαν όταν τον αγόρασα... το πήρα για ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ (επεξεργασία αρχείων office, internet on the go και συσκευή e-books reader, επειδή ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ έτσι όπως γυρίζει η οθόνη του)... και δεν το έχω "πειράξει" με άλλα προγράμματα κλπ... την δουλειά μου πάντως την κάνω ΑΨΟΓΑ!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Αυτο που μου αρέσει σα αυτό το laptop είναι η αυτονομία της μπαταρίας του και η οθλωνη του , το "contrast" είναι απίθανο
alex2539 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Αυτο που μου αρέσει σα αυτό το laptop είναι η αυτονομία της μπαταρίας του και η οθλωνη του , το "contrast" είναι απίθανο Γινε λιγο πιο σαφης,εννοεις οτι ειναι μαπα και τα δυο;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.