Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Της ηλικιας ειναι Παντως ψιλοπεσανε παλι οι τιμες Αν και εγω αναβαθμιση μεχρι το επομενο καλοκαιρι δε κανω.
PaokToTheBone Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Που ξερεις την ηλικια μου?>>? Ο Georgeman ξερει πολλα ....Κατι πρεπει να κανουμε για αυτο... Εγω μαλλον 8α χρειαστω αν οχι αμεσα 2ο υπολογιστη γιατι μ ζηταει τον τωρινο 2ο ο πατερας μου για το γραφειο του...Το 2ο pc δεν με νοιαζει να ειναι κατι το ιδιαιτερο και οπως πανε τα πραμματα με το νεο σπιτι πριν το καλοκαιρι π μας ερχεται δν βλεπω να κανω κινηση να αγορασω κατι...Εσυ μιλας για το καλοκαιρι του 2010??Αργα μου φαινεται...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Οχι στο καλοκαιρι του 9 αναφερομαι. Ξερω την ηλικια σου απο τον τροπο που γραφεις αν και τωρα που το λες, επιβεβαιωνομαι απο τη πληροφορια στο προφιλ σου Οϊμέ, σφαξτε με!! (αλήθεια το οϊμε πως γραφεται?) Αν θες new pc αντικαταστατη του παλιου just open a new thread.
PaokToTheBone Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 χαχα ο κυριος ψυχολογος....Οχι ειναι νωρις ακομα...Το καλοκαιρακι 8α το δουμε το 8εμα...Τhanks παντως... Τωρα για το πως γραφεται το οιμε....Δεν βρηκες και τον πλεον καταλληλο να ρωτησεις...Αλη8εια πως γραφω και προδωσα την ηλικια μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.