Προς το περιεχόμενο

Νέοι επεξεργαστές και μειώσεις τιμών από την Intel

kostandinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ αναμενόμενο να κατεβάζει η Intel τις τιμές της τον Ιανουάριο(αφού τώρα τις ανέβασε) από τη στιγμή που τότε κυκλοφορούν οι καινούριοι AMD Deneb

Δημοσ.
δεν ανέβασε τιμές η Intel...δεν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο

εχεις δικιο μπερδευτηκε με το plaisio + eshop που ακριβηναν τον q6600.;)

Δημοσ.

καιρος ηταν γιατι μολις αναβαθμιστηκα σε GPU, Ram κ καρτα γραφικων! αντε ν αλλαξω κ τον επεξεργαστη καποια μερα... με τα παλια θα χτισω ενα μικρο pc χαμηλων δυνατοτητων κ θα το παω στο χωριο μου!!

Δημοσ.

οχι μονο ο q6600 ολοι οι επεξεργαστες ανεβηκαν σε μια μερα,ο q9550 πχ εφτασε απο τα 230 στα 300 ευρω,και στα 2 γνωστα ιντερνετομαγαζα

Δημοσ.
καιρος ηταν γιατι μολις αναβαθμιστηκα σε GPU, Ram κ καρτα γραφικων! αντε ν αλλαξω κ τον επεξεργαστη καποια μερα... με τα παλια θα χτισω ενα μικρο pc χαμηλων δυνατοτητων κ θα το παω στο χωριο μου!!

man...εχεις ΚΑΙ καρτα γραφικών KAI GPU?????

Δημοσ.

Ως GPU μαλλον 8α αναφερει το PSU...Πρεπει να κανε το ιδιο λα8ος και σε αλλο 8εμα αλλα δν ειμαι σιγουρος...Το 8εμα ειναι ποτε 8α πεσουν οι τιμες γιατι ο ξαδερφος μ 8ελει να κανει pc...Ακουσα οτι κατα τα μεσα νοεμβριου 8α βγουν οι νεοι intel και εδω διαβασα οτι κατα τον Ιανουαριο η νεοι AMD αρα κατα το φεβρουαριο με μαρτιο 8α ναι καλα να κανει το PC?

• Moderators
Δημοσ.

Εγω θα ελεγα κατα ιουνη που θα εχουν πεσει DDR3/SSD/και θα εχουν κατασταλλαξει και οι τιμες στους mainstream nehalem.

Αλλα ρε συ ειναι αδοκιμος ο όρος 'κανω pc'. Μου ακουγεται σαν τη κοτα που 'κανει το αυγο' :P

Δημοσ.
εγω ακουσα οτι οι nehalem θα ειναι 30 τις εκατο πιο γρηγοροι απο τους υπαρχων επεξεργαστες, δεν ισχυει?

απο επεξεργαστικη δυναμη ειμαστε καλιμενοι 100%!!!

κ απο cpu και απο gpu......

το θεμα ειναι να ξεπεραστει το bottleneck των σκηρων δισκων!!!!!:mad:

τωρα οσο κ καλο πισακι να εχεις παντα το γενικο συνολο θα περιμενει τον σκηρο!!:mad:

κρουτσου κρουτσου κρουτσου.... κ παει λεγοντας!!!!!

Δημοσ.

Και γω προβληματιζομουν και σκεφτομουν οτι και να βγουν νεοι επεξεργαστες καρτες μπλα μπλα μπλα σε μεσους ορους με το σημερινο hardware μπορεις να εισαι καλα για αρκετο καιρο ακομα αλλα δν ξερω τι παιζει να βγει πλεον απο γραφικα κτλ...Οποτε μπορει να χρειαστει ισως καποια αναβα8μιση στο μελλον...

/Οfftopic/

georgeman και πως να το λεω ρε συ?εγω ακουω απο ολους τους γνωστους μου 8α κανω pc αντε και 8α αγορασω υπολογιστη ! Ισως να ακουγεται κουλο αλλα ετσι εχω συνι8ησει να το λεω!Εσυ πως 8α το λεγες?:P

• Moderators
Δημοσ.

Γενναω πισιά :P λολ!!

Κανω μια συνθεση υπολογιστη ναι.

Κανω υπολογιστη τσού.

'Χτιζω' υπολογιστη...αντε να το δεχτουμε :P

Φτιαχνω συνθεση ναι..

Αλλα δε θα κολλησουμε εκει ε :lol:

Δημοσ.

Ε ναι δν 8α κολησουμε εκει...το 8εμα μας ειναι η πτωση τιμων!και η καταναλωτικη μανια που μας εχει πιασει!Προσωπικα δηλαδη νομιζω οτι εχω αρχισει να κολλαω μια τετοια αρρωστια..Αλλα 8α μ περασει..:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...