Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα ταχύτητας με HOL 24αρα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum, εδώ και μερικούς μήνες έχω και εγώ 24αρα ΗΟΛ αλλά πότε δεν έπιασα πάνω απο 4ΜΒ στην αρχή είχα 3ΜΒ :cry:

Upload: 90 Kbps.

Download: 4193 Kbps.

Downstream

Noise Margin 11 dB

Attenuation 27 dB

Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος τι μπορεί να φταίει?? Έχω την εντύπωση πως θα έπρεπε να πιάνω τουλάχιστον 9 με 10 ΜΒ ...

Δημοσ.

και εγω μια απο τα ιδια ... αλλα αυτο αφειλετε σε πολλους παραγοντες

μπορει τα στατιστικα σου να ειναι καλα αλλα ειναι και αλλα στην μεση εμενα πχ οταν περναγανε φυσικο αεριο ετυχε να σκαψουν λιγο ποιο βαθια και να σπασουν το μονοτικο της γραμμης και τωρα τρεχω σε καταγγελειες...

για αρχη ζητα να σου στειλουν τεχνικο ειναι δωρεαν και μετα βλεπεις...οχι οτι θα βρει κατι αλλα για να σου φυγει η απορια...

Δημοσ.
Noise Margin 11 dB

Attenuation 27 dB

Μάλλον είσαι ψιλομακριά από το DSLAM. Βάλε την απόσταση, βάλε την πιθανώς μέτρια ποιότητα των γραμμών... μάλλον δεν πρόκειται να δεις ποτέ ταχύτητα αρκετά κοντά στα 24MBPS...

Υ.Γ. Μήπως θα ήταν καλύτερο να ρωτήσεις και κανά γείτονα που έχει ADSL πριν αποφασίσεις τί σύνδεση να βάλεις?!

Δημοσ.

φίλε μου το ξέρω ότι ποτέ δεν πρόκειται να έχω 24ΜΒ αλλά τουλάχιστον 9ΜΒ με 10ΜΒ δεν νομίζω ότι είναι παράλογο ;)

Τα 4ΜΒ και καμία φορά 3 δεν νομίζω ότι είναι αποδεκτό έτσι δεν είναι ?

-----Προστέθηκε 19/10/2008 στις 10 : 28 : 45-----

Μέγιστη θεωρητική ταχύτητα:

Απόσταση

1955 Μέτρα

adsl2+

ADSL2+

17.09 mbit/s

adsl2+

ADSL

8 mbit/s

ADSL

-----Προστέθηκε 20/10/2008 στις 12 : 05 : 46-----

Στο http://www.speedtest.net/ μου δίνει 1,5 ΜΒ ενώ στο router λεει ότι κλείδωσε στα 4,4 !!!!

Δημοσ.

Τα διάφορα online speedtests δεν μας δίνουν πάντα την πραγματικότητα, πχ εγώ έχω 4MBPS κι ενώ κάποια test μου βγάζουν άλλοτε 2 κι άλλοτε 3, κατεβάζω κανονικότατα με πλήρη ταχύτητα (440kB/s) άρα είναι τελείως υποκειμενικά (βασικά είναι κυρίως θέμα του πού βρίσκεται ο server με τον οποίο γίνεται το test).

Επίσης, να ξέρεις πως ό,τι σύνδεση κι αν έχεις και σε όσα κι αν συγγχρονίσεις, η ταχύτητα που θα κατεβάζεις από τα διάφορα σημεία του διαδικτύου εξατράται πρώτα απ'όλα από το πόσο σου δίνει η "πηγή". Άμα σου δίνει πχ 100kB/s με τόσα θα κατεβάζεις δε μπα να 'χεις και τον OTE ξάδερφο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...