Bigi444444 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Πρόκειται περί ενός turn based mmorpg το οποίο πριν λίγο καιρό μπήκε σε φάση open beta.Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον από το λίγο που ασχολήθηκα μαζί του και γενικά είχε και έχει από τα μεγαλύτερα hype ανάμεσα στα δωρεάν παιχνίδια. Και δύο λόγια για να πάρετε μια γενική ιδέα από τη μικρή εμπειρία μου μαζί του: όπως προείπα κύριο στοιχείο που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα είναι πως οι μάχες εξελίσσονται σε γύρους, όπως στα pokemon/final fantasy πχ.Κατά τα λοιπά είναι ένα mmo με τα στοιχεία που έχουν τα σύγχρονα free to play παιχνίδια.Δεν έχει κάτι το μοναδικό και ανεπανάληπτο δηλαδή (όπως δεν έχει κανένα αυτής της κατηγορίας imho αλλά τέσπα).Στο παιχνίδι έχουν ενσωματώσει και έναν μετρητή stamina για να αποτρέψουν σε ένα βαθμό τους botters/goldfarmers.Δε σημαίνει βέβαια ότι όταν τελειώσει το stamina σου δε μπορείς πλέον να παλέψεις, απλά παίρενεις το 1/3 σε xp και το 1/2 σε αντικείμενα απ' ότι όταν είχες έστω και έναν βαθμό stamina. Μπορείς, αναλόγως με το lvl σου, να βάλεις στην ομάδα σου μέχρι και 10 mercenaries τους οποίους θα μπορείς να αναβαθμίζεις (σε κλάσεις/στατιστικά/skills) και να εξοπλίζεις. Από γραφικής απόψεως είναι ικανοποιητικό.Θα μπορούσε να έχει πιο λεπτομερείς υφές βέβαια.Νομίζω πως είναι και βαρύ.Συμπέρασμα δε μπόρεσα να βγάλω εύκολα γιατί έχει cap στα 30 fps που σε συνδυασμό με την παλιοσύνδεσή μου το έκαναν να φαντάζει laggy σχεδόν πάντα.Πάντως αυτό που μου την έσπασε πιο πολύ στα γραφικά είναι ότι δεν κατάφερα να ενεργοποιήσω το aa. Αυτά που δε μου άρεσαν:σχεδόν 6 gb εγκατάσταση!!!Ο clinet βέβαια είναι κάπου στα 2 (παλεύεται). Θα ήθελα λίγο μεγαλύτερο inventory.Μπερδεύτηκα λίγο στην αρχή κιόλας μέχρι να καταλάβω πως λειτουργεί.Δίπλα από το avatar κάθε χαρακτήρα έχει το inventory του και κάνοντας δεξί κλικ, τα ρούχα/όπλα που είναι σε αυτή τη στήλη φοριούνται μόνο από αυτόν.Λογικό θα μου πείτε.Απλά μερικές φορές μπορείς να έχεις ένα όπλο που φοριέται μόνο από ένα χαρακτήρα και κάνοντας δεξί κλικ να μην το πιάνει και να θέλει drag n drop.Πάλι λογικό μπορείτε να μου πείτε, απλά το περίμενα αλλιώς. Κατά τα λοιπά μου άρεσε αρκετά.Ίσως δεν κάνει όμως για αυτούς που ψάχνουν ένα παιχνίδι να πηγαίνουν σε άλλους δίπλα, να τους ksάρουν, να τους ζαλίζουν τα @@ και γενικά να μανουριάζονται σα δεκάχρονα.Δοκιμάστε το πάντως, δωρεάν είναι.Δε χάνετε τίποτα.Οι χαρακτήρες θα παραμείνουν μετά το πέρας της ob φάσης. Εδώ το site:http://atlantica.ndoorsgames.com/center/default.asp
Xvipes Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Κάνω revive το thread γιατί τώρα ξεκίνησα το atlantica και μπορώ να πω ότι για free είναι αρκετά καλό(αν σου αρέσουν οι turn based μάχες aka FF). Κανένας insomniak που να παίζει?Εγώ είμαι στον Thebes με όνομα Xvipes 20 lvl
entrodus Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Αψογο παιχνιδάκι και απίστευτο που είναι free! Παίζω στον Delphi με username entro. Αν υπάρχει κανείς εκεί ας μου στείλει κανα μύνημα να οργανωθούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.