Προς το περιεχόμενο

Οθόνη σε ΗΡ 530

xouzel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, ας το πάμε άλλη μια, μήπως και αυτή τη φορά φιλοτιμηθεί κάποιος να βοηθήσει : Πριν 4 μέρες αγόρασα ένα ΗΡ 530 σχεδόν καινούριο, με σπασμένη οθόνη για 100 ευρώ. Σκέφτομαι να βγάλω την οθόνη και να συνδέσω μια εξωτερική. Το πρόβλημα : η οθόνη έχει (μάλλον) ενσωματωμένη την κεραία του wifi. Η κεραία έχει τον κωδικό για σύνδεση στο ίντερνετ του προηγούμενου ιδιοκτήτη με τον οποίο μένουμε δίπλα και (ντρέπομαι που το λέω) επωφελούμαι από τη σύνδεσή του. Αν τη βγάλω θα χάσω τη σύνδεση, η μπορώ με μια άλλη usb κεραία να κάνω δουλειά ;; Ισχύει δηλαδή ότι ο κωδικός υπάρχει στην κεραία, κι όχι στο laptop ;; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που θα μου εμφανίσει τον κωδικό ;; Λίγη βοήθεια παρακαλώ.

Δημοσ.

Γιατι να βγάλεις την Οθόνη? Αν συνδέσεις την εξωτερική οθόνη στην εξοδο vga και την σετάρεις σαν μαστερ οθόνη δεν έχεις κανένα πρόλβημα...

Ο κωδικός δεν νομίζω ότι είναι σε καμμία κεραία, είνα κάπου στον δίσκο..

Δημοσ.
Γιατι να βγάλεις την Οθόνη? Αν συνδέσεις την εξωτερική οθόνη στην εξοδο vga και την σετάρεις σαν μαστερ οθόνη δεν έχεις κανένα πρόλβημα...

Ο κωδικός δεν νομίζω ότι είναι σε καμμία κεραία, είνα κάπου στον δίσκο..

Σωστη σκεψη, μονο που το προβλημα ειναι οτι, το μονο μερος που μπορει να μπει η νεα οθονη, ειναι μπροστα ακριβως απο το λαπτοπ και, αρα, δε θα βλεπω τιποτα ! ! ! Αν παλι χαμηλωσω το καπακι, δε θα μπορω να πληκτρολογω.....

Οσο για τον κωδικο, μου ειπαν οτι αν βαλω κεραια θα γινει reset και μαλλον θα χαθει.

Δημοσ.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να ξηλώσεις όλο το άνω μέρος του λάπτοπ. Ενδείκνυται μόνο αν είσαι αποφασισμένος ότι θα τον έχεις ως desktop. Την κεραία μπορείς να την τοποθετήσεις κάπου εξωτερικά, λίγο θα σε νοιάζει πιστεύω αφού ο φορητός θα μένει μόνιμα σε ένα σημείο. Το έχει κάνει ο οικογενειακός μας γιατρός έτσι.

Δημοσ.

Μα για desktop replacement τον αγορασα, τι αλλο ;; Και, ναι, θελω να βγαλω ολο το πανω μερος και να μεινει μονο το πληκτρολογιο. Αυτο που ειπες να αφησω την κεραια, αφελης ερωτηση, αλλα επειδη δεν εχω ξαναδει, ειναι σαν συρμα π.χ ;;; Μπορω να την βαλω και κατω απο το λαπτοπ και να μη φαινεται, ή να τη συρρικνωσω να μην πιανει χωρο;;; Ξερει κανεις;;;

Δημοσ.
Πάρε ένα wiress k/b και mouse και θα λύσεις το πρόβλημα σου...αστο έτσι το μηχανάκι

Μμμμμ, το σκεφτηκα, αλλα ξαναλεω οτι αν αφησω ανοιχτη την οθονη θα μου κρυβει την εξωτερικη, ενω αμα την κλεισω, υπαρχει εκεινο το κωλοκουμπακι που τη σβηνει και νομιζω θα σβηνει και η εξωτερικη ή κανω λαθος;;;

Δημοσ.

Ρε παίδες τι κουφά είναι αυτά ; Αν θέλετε να κάνετε σωστή δουλειά κατεβάστε από εδώ http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/9154/HP_HP%20OmniBook%20300%20425%20430%20530.html το service manual του υπολογιστή και δείτε πως αφαιρείτε η οθόνη και που βρίσκεται η κεραία . Όσο για αυτό με τον κωδικό είναι πολύ απίθανο αυτό που λέτε να είναι στην κεραία. Οι ρυθμίσεις για την ip και τους κωδικούς γίνονται μέσα από το λειτουργικό άρα βρίσκονται στο δίσκο. Στην ποιο ακραία περίπτωση άντε να αποθηκεύονται στη wirelless Lan card όχι στην κεραία.

Δημοσ.
Ρε παίδες τι κουφά είναι αυτά ; Αν θέλετε να κάνετε σωστή δουλειά κατεβάστε από εδώ http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/9154/HP_HP%20OmniBook%20300%20425%20430%20530.html το service manual του υπολογιστή και δείτε πως αφαιρείτε η οθόνη και που βρίσκεται η κεραία . Όσο για αυτό με τον κωδικό είναι πολύ απίθανο αυτό που λέτε να είναι στην κεραία. Οι ρυθμίσεις για την ip και τους κωδικούς γίνονται μέσα από το λειτουργικό άρα βρίσκονται στο δίσκο. Στην ποιο ακραία περίπτωση άντε να αποθηκεύονται στη wirelless Lan card όχι στην κεραία.

Ας το δοκιμασω κι αυτο. Θα παρει 1-2 μερες να σας απαντησω. Ως τοτε, καθε αλλη βοηθεια, δεκτη και επιθυμητη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...