LuNaTiC Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μαλλον σκοτωσαν το φορητο μου... Καμια ιδεα? Επεσε ολο πανω στο λαπτοπ..ενω ηταν ανοιχτο...το εκλεισα ... και προσπαθω να το στεγνωσω... Το υγρο εχει παει παντου εχει πλυμμηρα... Τι κανω?
pmichal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Σε ένα φίλο μου που έγινε κάτι αντίστοιχο (με πορτοκαλάδα) με αποτέλεσμα να μην ανοίγει. Το πήγε στο κατάστημα από όπου τον είχε αγοράσει (Multirama) και δοκίμασαν να τον στεγνώσουν με ένα τρόπο που έχουν. Το μηχάνημα δεν δούλεψε. Αλλά!!... μετά από καιρό, δοκίμασε τυχαία να το ανοίξει, και bootαρε κανονικά. Άρα άμα δεν σου ξανανοίξει αμέσως, μην το πετάξεις... μπορεί μετά από μερικές μέρες να φύγει για τα καλά η υγρασία και να είναι μια χαρά. Πήγαινε το κάπου όμως.. 30? νομίζω χρεώνουν.
paofreak Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Βγάλε το πληκτρολόγιο και γυρνα το ανάποδα..βαλτο πάνω σε κάτι αποροφητικό (πετσέτα) και αστο 2-3 μέρες ..Προς θεου μην προσπαθήσεις να το ανοίξεις ξανά σήμερα...Μετα καθαρισε το σιγα σιγα με βαμβάκι και οινόπνευμα και αστο πάλι να στεγνώσει. το πληκτρολόγιο βγαίνει συνήθως αν ξεβιδώσεις 2-3 βίδες πίσω από την μπαταρία...
LuNaTiC Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Να το παω σε ενα γνωστο μου που εχει αερα να το φυσηξουμε?
paofreak Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Ναι καλή ιδέα αλλα μην το ανοίξεις πριν το στεγνώσεις και το καθαρίσεις...
Halk75 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Εγώ θα το άνοιγα, θα χρησιμοποιούσα οινόπνευμα όπως αναφέρθηκε και θα άφηνα το φύσημα για το τέλος. Άν το έσβησες έγκαιρα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα
paofreak Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Οταν λέω ανοίγω, εννοώ να το βάλω σε λειτουργία, οπότε ισως δεν έγινα κατανοητός...
Halk75 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Sorry δεν το καταλαβα. Πάντως μια φορά είχα πλύνει κινητό κάτω απο βρύση (κλειστό πάντα), το στέγνωσα για δύο μέρες σε καλοριφέρ και δολυλεψε μια χαρά.
LuNaTiC Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Αν δοκιμασα να το ανοιξω καταστραφηκε? δεν ειμαι σιγουρος αν το ανοιξε κανας αλλος ενω "στεγνωνε" ... μαλλον απο τον τροπο που ρωτησα φοβουντε να μου απαντησουν ! χεχε
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 α κ μένα το λαπτοπάκι είπε λίγεσ γουλιές νες σκέτου...το πρώτο που έπρεπε να κάνεις είναι να το γυρίσεις ανάποδα, να του βγάλεισ το τροφοδοτικό(αν το είχες συνδεδεμένο), να του έβγαλες την μπαταρία κ να το άφηνες να στεγνώσει....αν αργότερα το έθετες σε λειτουργία κ αυτό πεισματικά δεν άνοιγε...μην εκνευρίζεσαι ούτε κ να το πετάξεις...θα το έπαιρνες αγκαλιά κ θα το πήγαινες στον πρώτο τεχνικό... το δικό μ λαπτοπάκι έβγαλε όλο τον καφέ που γεύτηκε απο το εξαερισμό...κ τώρα είναι μια χαρά ... προπάντων μην απελπίζεσαι ελπίζω να σε βοήθησα
ocelotgr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 ο τιτλος του thread ειναι ολα τα λεφτα παντως φιλε μου!... καλη τυχη σου ευχομαι κ εγω.
LuNaTiC Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Προσπαθω να το παρω λιγο χαλαρα... Εχω μεσα γυρω στα 40gb photos που εχω βγαλει ... και ειδικα γυρω στις 1500ιες που τραβηξα Σιγκαπουρη... Ουτε να τις δειξω στη μανα μου δε προλαβα... Ελπιζω να το πιασει επιφωτιση και να ανοιξει !!!.... Αμα τελικα το ανοιξο με κατσαβιδια κτλ ... Και δω μεσα καφεδες και ζαχαρες...αυτο με τι λετε να καθαριζει? Ορο? Απιονισμενο Νερο? Βρυσης??? Ελεος τωρα αντε να δωσω παλι 1000+ ευρωπουλα... -----Προστέθηκε 20/10/2008 στις 04 : 12 : 40----- Το ΛΑΠΤΟΠ επιβιωσε !!!!!!!!!!!!!!! Αν και εγιναν οτι δε πρεπει να γινει σε αυτες τις περιπτωσεις.. 1)Δοκιμαστικε αν λειτουργει με υγρα μεσα 2)Στεγνωμα με σεσουαρ... 3)Χτυπημα σαν χταποδι ... 4)Μπαταρια πανω φορεμενη για αρκετη ωρα.... Το πο*στικο ζει ακομα !!! Γυρισα απο τη δουλεια και παταω να ανοιξει λεω ..η στιγμη τις αληθειας ! Παταω κουμπι ..ΤΠΤ ...ο καλα λεω ...την κατσαμε... Ξεχασα οτι δεν επαιρνε ρευμα απο πουθενα...Το βαζω στη πριζα...ανοιγε !!! Προχωραω...μου βγαζει ..εσφαλμενη λειτουργια ...σαφε μοντ κτλ ...παταω ναι ...τπτ... το κλεινω..το ανοιγω παλι..τα ιδια Λεω παει ο δισκος... Μπαινω μεσα στο βιος και παρατηρησα οτι δε κουνιοτανε τπτ...λεω παει και το βιος...αλλα στο τελος καταλαβα οτι τελικα δε παταγε το πληκτρολογιο..ΛΟΛ Βγαινω παλι εξω απο βιος και πατησα να φορτωσουν τα παραθυρα με το δεξι εντερ.. ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!! εκτος του πληκτρολογιου που θελει αλλαγμα...η ΚΑΛΟ ΠΛΥΣΙΜΟ και του pad που απο πριν ηταν ψιλοχαλασμενο... Αυτα πως τα αλλαζω???
ocelotgr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 παρε ενα backup για αρχη, κ μετα ψαξε για ανταλλακτικα απο ebay αν εχεις ορεξη, η δωστο σε καποιον τεχνικο αν δεν το "κατεχεις"! κ παλι, καλοριζικος ο λαζαρος!
LuNaTiC Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Τι σοι ανταλακτικα ενοεις ? keyboard? Χαχαχα...οντως ΛΑζαρος το acer
Halk75 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Το πληκτρολογιο, που λογικα πηρε και την μεγαλυτερη δοση καφεινης, ειναι πιθανο απλα να βραχυκυκλωνει. Στο παρελθον εχω πλυνει πληκτρολογιο για παρομοια αιτια. Υπηρχε ο επιπλεον κινδυνος να κολλανε τα πληκτρα λογω ζαχαρης. Μετα ακολουθησε το κλασικο στεγνωμα (πιστολακι, λιαστο κλπ). Οποτε, δεν δοκιμαζεις ένα καλό πλυσιμο πριν το βγαλεις ακυρο. ΣΣ. το νερο σε συσκευη χωρις ηλεκτρ. παροχη δεν δημιουργει προβλημα. Τα άλατα του όμως ναι. Οποτε απιονισμενο. Επίσης ως δυαλιτικο καλο ειναι το οινοπνευμα που στεγνωνει και αμεσα. Δεν ξερω ομως αν προκαλει διαβρωση στα κυκλωματα οπως τα αλατα. Νομιζω πως οχι. Δινε μας feedback γιατι μπορει να συμβει σε ολους μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.