j.Silver Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα σας Ξάγρυπνοι φρουροί μας, Μπαίνω στο θεματάκι μου αμέσως για να μου πείτε αν έχετε κάποια λύση, πρόσφατα (πριν από 2 μέρες) ήρθε το ίντερνετ-τηλέφωνο στο σπίτι απο την forthnet με το Ασύρματο Router της Siemens ADSL SL2-141. Ωραία ως εδω.. Έκανα τις απαραίτητες ενέργειες, ενεργοποίηση της ασύρματης επικοινωνίας στου ρούτερ για να συνδεθώ, μια τυπική ασφάλεια WEP κλπ. αλλά ενώ συνδέομαι από το ένα λάπτοπ και μπορώ να μπω στο ίντερνετ, από ένα 2ο λάπτοπ δείχνει ότι συνδέεται, η σύνδεση μάλιστα είναι και "Εξαιρετική" αλλά μετά από τις πρώτες 1-2 σελίδες που φορτώνει δεν ξανανοίγει σελίδα.. δείχνει ότι φορτώνει αλλά φορτώνει απλά για ΠΑΝΤΑ και έπειτα δεν μου της ανοίγει! Τι μπορεί να φταίει, είναι και τα δύο λάπτοπ HP με Windows XP Prof. πάνω?? Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει? Πρέπει να ρυθμίσω κάτι άλλο στις ιδιότητες του δικτύου στο πισι για να δουλέψει σωστά.. μήπως φταίει ο Internet Explorer? Thanks για την βοήθεια σας,
tsakonas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δοκιμασε να ξαναεγκαταστησεις drivers για την ασυρματη καρτα του laptop
j.Silver Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δοκιμασε να ξαναεγκαταστησεις drivers για την ασυρματη καρτα του laptop Το έκανα κι αυτό.. τώρα μένει να δω μήπως υπάρχει κανένα Update της κάρτας να της κάνω.. δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο!! Έκανα διάφορες δοκιμές αλλά είναι λίγο Κουλό το γεγονός ότι συνδέεται αλλά δεν μου ανοίγει σελίδες..
tsakonas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Βγαλε το WEP αρχικα και ξαναδοκιμασε... αλλαξε καναλι (1,2,3,11 klp) αλλαξε mode (b/g)
j.Silver Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Βγαλε το WEP αρχικα και ξαναδοκιμασε... αλλαξε καναλι (1,2,3,11 klp) αλλαξε mode (b/g) ..και χωρίς το WEP πάλι συνδέεται αλλα δεν μου ανοίγει σελίδες!! Το "Auto" για την καλύτερη προσαρμογή των καναλιών δεν είναι καλύτερο, μπορώ να δοκιμάσω με συγκεκριμένο κανάλι αλλά παίζει όντως ρόλο αυτό στην επικοινωνία μόνο ενός λάπτοπ? Γιατί όπως προείπα το ένα από τα 2 συνδέεται κανονικά και δεν έχει πρόβλημα ταχύτητας..
tsakonas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δεν παιζει τοοοσο μεγαλο ρολο ....μονο με δοκιμες ομως βγαινει ακρη... Δοκιμασε ενα firmware upgrade στο ρουτερ. Με ethernet δοκιμασες στο προβληματικο λαπτοπ? Με αλλον explorer?
j.Silver Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δεν παιζει τοοοσο μεγαλο ρολο ....μονο με δοκιμες ομως βγαινει ακρη...Δοκιμασε ενα firmware upgrade στο ρουτερ. Με ethernet δοκιμασες στο προβληματικο λαπτοπ? Με αλλον explorer? Ακόμα δεν έχω προλάβει λόγω δουλειάς να βρω λίγο χρόνο να κάνω το Update στην κάρτα δικτύου, αλλά έχω δοκιμάσει με Ethernet και λειτουργεί κανονικά η σύνδεση! Θα προσπαθήσω και με άλλον Browser να δω μπας και βρω καμια λύση.. Thanks ρε παλικάρι,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.