*trinity Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Εχω το εξης προβλημα Εχω μια ΑΤΙ HD 2600XT και την Samsung 203B και τωρα το προβλημα.Ο υπολογιστης ξεκινα και κανει reboot-συνεχεια η οθονη δεν αναβει, στους αλλους υπολογιστες κανενα προβλημα.Προσφατα την δοκιμασα και σε αλλη ΑΤΙ2600 σε αλλον υπολογιστη και εκει το ιδιο προβλημα ξερει κανεις κατι
bloodraven Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 -δηλαδή χωρίς την οθόνη συνδεμένη ο υπολογιστής σου ανοιγει κανονικά...? (δεν κανει συνεχώς reboot και ακούς ενα blip απο το μεγαφονάκι της mb) -και με αλλες καρτες γραφικών σε αλλους υπολογιστές η παραπανω οθόνη παιζει κανονικά..? απλά δεν συνεργάζεται με ΑΤΙ HD 2600XT. Πολυ κουφο... ενα ευχέλαιο ... ενας εξορκισμός ισως... περα απο την πλάκα δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο... ι)δοκιμασε να τοποθετίσεις την οθόνη σου και με το αναλογικό και με το ψιφιακό βισμα. ιι) αλλαξε ή οθόνη ή καρτα γραφικών. η περιπτωση σου ειναι ενδιαφέρουσα! εαν βρεις ακρη πες και σε εμας
PCharon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Κι όμως δεν δίνεις ακριβή περιγραφή του προβλήματος, είναι κάπως αόριστη. Όταν λες δοκίμασες και σε άλλο PC, τί είναι αυτό που δοκίμασες? Την κάρτα γραφικών? Την οθόνη? Και τα δύο? Έτσι που το λες φαίνεται να υποψιάζεσαι και φταίξιμο της οθόνης. Αν ναι, δοκίμασες να ξεκινήσεις το PC χωρίς την οθόνη συνδεδεμένη? Γενικά πες ακριβώς πως και τι δοκίμασες. Η οθόνη είναι συσκευή εξόδου και μου φαίνεται μάλλον απίθανο αν όχι παράλογο να ευθύνεται.
*trinity Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 κατα πρωτον εχω ραντεβου με τον παπα γιατο ευχελαιο!!!!!!!!! και τωρα σοβαρα και οι δυο υπολογιστες που δοκιμασα εχουν τις ιδιες καρτες και κανουν τα ιδια πραγματα δηλαδη συνεχεια restart.Αυτοι οι υπολογιστες με αλλη οθονη ολα ειναι ΟΚ οπως και χωρις οθονη.Τα ιδια κανουν και σε dvi και σε sub. Ο υπολογιστης στον οποιο η οθονη ειναι ΟΚ εχει καρτα nVindia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.