JGL Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Την Παρασκευή 17/10 το βράδυ κλάπηκε το φορτηγό ενός συνεργάτη μάρκας Mercedes 508L, χρώματος μπλε με αριθμό κυκλοφορίας ΕΖ-7915. Το φορτηγό είναι παλιό αλλά δυστυχώς γεμάτο με επαγγελματικά ηχητικά συστήματα. Αν γνωρίζει κανείς κάτι ή πέσει κάτι στην αντίληψή του που να μπορεί να βοηθήσει τον άτυχο συνεργάτη παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2109717533, 6977638827, 6948073372. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
kfyros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Οι πρώτοι που πρέπει να τσεκάρεις (όπως μπορείς βέβαια) είναι πρώην υπάλληλοι, άνθρωποι που έχεις διαφορές μαζί τους, νέοι συνεργάτες και ανταγωνιστές, τεχνικοί που συνεργάστηκες (για να επισκευάσουν κάποιο ενισχυτή κλπ) και δεν τους γνωρίζεις καλά, και μηχανικοί που πήγες τελευταία το φορτηγό για συντήρηση - επισκευή και είδαν τον εξοπλισμό. Χρησιμοποίησες οδική βοήθεια τελευταία?? Παρατήρησες κάτι ασυνήθιστο στην γειτονιά τελευταία ή στη συμπεριφορά κάποιου γνωστού ? Σπάνια γίνονται από άσχετους τέτοιες βούτες.. Και δεν είναι εύκολο να εξαφανίσεις τέτοιο εξοπλισμό. Κάπου θα πέσεις πάνω τους.
papahlamidas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Φίλε η Νέα Σμύρνη είναι γεμάτη κλεφτρόνια... ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ
JGL Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Σίγουρα είναι κάποιος ο οποίος γνώριζε αλλά....??? Έχουμε ψάξει προς όλες τις κατευθύνσεις χωρίς αποτέλεσμα δυστυχώς... Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.
kfyros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Είναι μεγάλη πίπα και το ξέρω. Ψυχραιμία παιδιά. Λέω πάντα ότι ο κόσμος είναι υπερβολικά μικρός. Χαρακτηριστική φάση το καλοκαίρι (Νάξος), όπου βρέθηκε διπλανό και ανταγωνιστικό σε παραλιακό μαγαζί φίλων, να κοπανάει με μηχανήματα που έλειπαν από άλλο χειμερινό μαγαζί των φίλων μου, το οποίο είχαν δώσει σε κάποιους να το δουλεύουν και δεν πήγε καλά και έκλεισε. Παλιός dj τους πήγε να δουλέψει στον ανταγωνιστή για το καλοκαίρι, και αναγνώρισε τα μηχανήματα και τους πήρε τηλέφωνο.... Έγινε της πουτάνας. Σκέψου να σε κοντράρει ανταγωνιστής με δικό σου εξοπλισμό Για ψαχτείτε με dj's και συνεργάτες. Ο κόσμος είναι υπερβολικά μικρός. Κάποιος θα τα δει. Αν είναι συναυλιακά πάρτε σβάρνα τις εκδηλώσεις ή τα live που γίνονται τώρα. Τι θα τα κάνουν ? στον κώλο τους θα τα βάλουν? Ή θα τα πουλήσουν σε κάποιον που κάνει την ίδια δουλειά ή θα τα δουλέψουν οι ίδιοι. Αν τους βρείτε πάντως, κερνάω μερικούς γύρους μπουνίδια αν κουραστείτε να βαράτε
tomasss Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Αν τους βρείτε πάντως, κερνάω μερικούς γύρους μπουνίδια αν κουραστείτε να βαράτε Χαλάρωσε Rocky!
kfyros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Χαλάρωσε Rocky! C'mon C'mon!!!! Ο Rocky δε νομίζω ότι είναι 193 και 135 κιλα. Εγώ είμαι... Πάντως άν σου τύχει εσένα τέτοια νίλα, δε θα 'ρθω. Τα παιδιά που είναι και γείτονες τα κερνάω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.