Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση σε καρτα AGP

*trinity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τότε πώς γίνεται να είναι καλύτερη μια 3650 στο σύστημα αυτό αφού η 7600GT που είναι χειρότερη τρώει ήδη bottleneck (έστω και λίγο);

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στις χαμηλές αναλύσεις (που είναι πιο CPU depended) θα έχεις παρόμοια framerates άλλα όσο ανεβαίνεις η 3650 θα είναι σαφώς καλύτερη. Ακόμα, σε FSAA η διαφορά τους θα είναι άπειρη. Το bottleneck δεν είναι κάτι το στατικό, σε κάποια παιχνίδια που είναι απαιτητικά σε CPU θα φαίνεται πολύ σε άλλα όχι. Αυτά!

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι τότε γιατί η 7600GT είναι 20 ευρώ νομίζω πιο ακριβή από την 3650.

Ευχαριστώ πάντως πολύ για τις απαντήσεις φίλε μου!

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι οι τιμες των 7600 ειναι πολυ μακρυα απο την πραγματικη τους αξια, καθως εχουν καταργηθει πολυ καιρο τωρα και απλα ειναι απομειναντα κομματια.

Δημοσ.
Αναρωτιέμαι τότε γιατί η 7600GT είναι 20 ευρώ νομίζω πιο ακριβή από την 3650.

Ευχαριστώ πάντως πολύ για τις απαντήσεις φίλε μου!

Γιατί το σκεπτικό του "ότι πληρώσεις παίρνεις" είναι υπεραπλούστευση*... και ασφαλώς γιατί τα παλιά προϊόντα δεν αλλάζουν συχνά τιμές στις αποθήκες.

*μην διαφωνήσεις γιατί θα πρέπει να αρχίσω να γράφω οικονομικές θεωρίες και θα offιάσουμε οικτρά ;)

Δημοσ.

Μην ανησυχείς καταλαβαίνω τι θες να πεις περί οικονομικών.Αν και θα 'θελα να ακούσω τις θεωρίες σου(αστιεύομαι).Πιστεύω όμως ότι σε κάποιες περιπτώσεις και με ορισμένες προυποθέσειςισχύει αυτό.

Αυτό που δεν ξέρω (έχω μείνει πολύ πίσω στο θέμα) είναι πιο από τα δύο μοντέλα είναι πιο καινούργιο.Μπορείς να μου πεις;

Και κάτι άλλο,η 3650 και η 7600GT είναι καλύτερες από τη 1950pro;

Δημοσ.

Σαφώς και συχνά ισχύει απλά θέλω να πω ότι δεν είναι πανάκεια. Είμαι σίγουρος ότι κατάλαβες τι λέω ;)

Για τις ερωτήσεις σου τώρα:

H 3650 είναι η νεότερη.

Από ότι θυμάμαι πάει 3650>1950pro>7600GT.

Δημοσ.

Κάτι εντελώς τελευταίο (σε κουράζω),όλα δείχνουν ότι μπορεί να πάρω την 3650.Ποια να προτιμήσω την υλοποίηση της Sapphire ή της Asus;

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθειά σου φίλε μου!

Δημοσ.

εχω εναν P4 2,8 prescot με msi 865pe neo2 motherboard και ram 1 gb θα ηθελα να παρω μια καρτα γραφικων γιατι τωρα εχω την ατι 9600, ποια να παρω την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510655 ή την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510679 τροφοδοτικο εχω 400watt (μαρκα με εκαψες) και εχω 3 σκληρους 1 dvd, sat kai tv tuner. λογικα με την πρωτη λυση θα χρειαστω και τροφοδοτικο, αλλα αξιζει? η να παρω την δευτερη χωρισ αλλαγη τροφοδοτικου? απλα θελω να την κανω την αναβαθμιση ωστε να κρατησει ακομη ο υπολογιστης, και μετα να μεταφερθει στο σαλονι για την τηλεοραση μελλοντικα

• Moderators
Δημοσ.

Αν και πιστευω οτι δεν αξιζει να αναβαθμισεις ενα τετοιο pc, θα σου προτεινα να παρεις την HD3650 διοτι κατα 99% δε θα χρειαστει να αλλαξεις τροφοδοτικο.

Εχε υποψη σου οτι θα χρειαστεις τουλαχιστον αλλο ενα GB μνημης ραμ.

Βεβαια η HD3850 εχει πολυ ανωτερες επιδοσεις απο την 3650, αλλα και ραμ και τροφοδοτικο και εξτρα λεφτα για την 3850 δε νομιζω οτι αξιζουν σε ενα τετοιο συστημα.

Δημοσ.

βασικα εχω σκοπο καποια στιγμη να βαλω και αλλη μνημη. η 3850 εχει πολυ πιο ανωτερες επιδοσεις, ωστε να μου κρατησει αρκετα ο υπλογιστης? αν εξαιρεσουμε την αγορα τροφοδοτικου θα την διαλεγες την 3850?

Δημοσ.
Σαφώς και συχνά ισχύει απλά θέλω να πω ότι δεν είναι πανάκεια. Είμαι σίγουρος ότι κατάλαβες τι λέω ;)

Για τις ερωτήσεις σου τώρα:

H 3650 είναι η νεότερη.

Από ότι θυμάμαι πάει 3650>1950pro>7600GT.

>Η 1950pro είναι 2 φορές γρηγορότερη από την 7600GT

Δημοσ.

αν εξαιρεσουμε την αγορα τροφοδοτικου θα την διαλεγες την 3850?

Ναι - Yes - Oui :-)

-----Προστέθηκε 28/10/2008 στις 03 : 43 : 36-----

>Η 1950pro είναι 2 φορές γρηγορότερη από την 7600GT

Αν μεινεις μεχρι 1280 Χ 1024, η διαφορα δεν γινεται ιδιαιτερα αντιληπτη:

πρεπει να ανεβεις @ 1600 Χ 1200, αλλα τοτε πολλα δε θα ειναι playable!

O διπλασιασμος, ισως υπαρχει, αλλα σε σεναρια πρακτικα ανεφαρμοστα...

- - - - - - - - - - -

To πιθανοτερο:

7600GT [agp] < 8600GT [δεν υπαρχει agp] = 3650 [agp] < 1950 Pro [agp] < 3850 [agp]

Οι διαφορες 7600 με 8600GT, περιπου 10%

Οι διαφορες 1950 Pro με 3850, περιπου 15%

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...