teodgeor Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Κατι πειραζε χτες ο αδερφος στο laptop και δεν μου βρισκει το ασυρματο modem στο σπιτι , μου γραφει δεν ειναι δυνατη η ευρεση δικτιων απο τα windows.Στη διαχειρηση συσκευων βλεπω οτι το ασυρματο λειτουργει κανονικα.Παταω διαγνωση αιτιας για την οποια τα windows δεν μπορουν να βρουν κανενα δικτυο. Μου βγαζει αποτελεσμα : Η υπηρεσια ασυρματης συνδεσης των windows δεν εκτελειται σε αυτον τον υπολογιστη, παταω εκκινηστε την υπηρεσια ασυρματης συνδεσης αλλα μου γραφει δεν ειναι δυνατη η επιλυση του προβληματος απο τα windows. Μηπως εχει καταλαβει καποιος τι μπορει να φταει να με βοηθησει.Ευχαριστω
anax111 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου/συνδέσεις δικτύου/ασύρματη σύνδεση/ιδιότητες/ασύρματα δίκτυα και έλεγξε αν είναι τσεκαρισμένο το παραθυράκι που λέει χρήση των windows για ρύθμιση ασύρματων δικτύων. Επίσης έλεγξε αν είναι ανοικτή η κεραία σου.
teodgeor Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου/συνδέσεις δικτύου/ασύρματη σύνδεση/ιδιότητες/ασύρματα δίκτυα και έλεγξε αν είναι τσεκαρισμένο το παραθυράκι που λέει χρήση των windows για ρύθμιση ασύρματων δικτύων. Επίσης έλεγξε αν είναι ανοικτή η κεραία σου. Στον πινακα ελεγχου επρεπε να εχει κουτακι συνδεσεις δικτυου ? γιατι εμενα δεν το εχει τωρα , ενα κουτακι κεντρο δικτυου και κοινης χρησης εχει. Τι κανω??
anax111 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μάλον έχεις Vista εγώ μιλάω για ΧP . Ωστόσο με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν. Κατ αρχήν επέλεξε κλασική προβολή στον πίνακα ελέγχου, αν το έχεις κάνει ήδη και δεν βλέπεις τις συνδέσεις δικτύου πήγαινε σε αυτό το κέντρο δικτύου και βρες την συντόμευση για το ασύρματο δίκτιο. Κάνε δεξί κλικ/ιδιότητες και ψάξε στα παράθυρα που ανοίγουν για αυτό την επιλογή που σου γράφω. Άλλες αιτίες που μπορεί να δημιουργήσουν το πρόβλημα που λες είναι αν έχεις εγκαταστήσει κάποια επιπλέον ασύρματη συσκευή , κάποιες μπλοκάρουν το σήμα δικτύου (το έχω πάθει ) ή αν άλλαξε η ip της σύνδεσής σου.
teodgeor Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δεν βγαζω ακρη αν εχετε καποια αλλη ιδεα ???
anax111 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Φίλε συγνώμη αλλά θα πρέπει να βρεις τη συντόμευση για την ασύρματη σύνδεση στο λειτουργικό σου . Όλες οι ρυθμίσεις γίνονται από εκεί . Διαφορετικά δεν μπορώ να βοηθήσω . Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως ο κατασκευαστής του υπολογιστή σου έχει εγκατεστημένο δικό του πρόγραμμα για τη ρύθμιση του ασύρματου δικτύου (πολλά laptop έχουν ) και παίζοντας ο αδερφός σου το ενεργοποίησε και ακύρωσε τις ρυθμίσεις των windows . Σε αυτήν την περίπτωση ψάξε το λογισμικό του κατασκευαστή σου που ήταν προεγκατεστημένο και κοίτα και το manual. Εάν έγινε κάτι τέτοιο τότε το πρόγραμμα πιθανότατα τρέχει . Για αυτό έλεγξε τa εικονίδια στην μπάρα εργασιών κάτω δεξιά.
teodgeor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Φίλε συγνώμη αλλά θα πρέπει να βρεις τη συντόμευση για την ασύρματη σύνδεση στο λειτουργικό σου . Όλες οι ρυθμίσεις γίνονται από εκεί . Διαφορετικά δεν μπορώ να βοηθήσω . Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως ο κατασκευαστής του υπολογιστή σου έχει εγκατεστημένο δικό του πρόγραμμα για τη ρύθμιση του ασύρματου δικτύου (πολλά laptop έχουν ) και παίζοντας ο αδερφός σου το ενεργοποίησε και ακύρωσε τις ρυθμίσεις των windows . Σε αυτήν την περίπτωση ψάξε το λογισμικό του κατασκευαστή σου που ήταν προεγκατεστημένο και κοίτα και το manual.Εάν έγινε κάτι τέτοιο τότε το πρόγραμμα πιθανότατα τρέχει . Για αυτό έλεγξε τa εικονίδια στην μπάρα εργασιών κάτω δεξιά. στη συντομεση κατω δεξια εχει χ στο δικτυο, δεν μπορω να βρω την συντομευση στα vista toy pc. αν γνωριζει καποιος ας μου πει. Το laptop ειναι acer aspire 5920
21century Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Προφανώς ευθύνεται κάποια ρύθμσιη, το ενσωματωμένο πρόγραμαμ του φορητού μπορεις να το βρεις απο τις εφαρμογές αλλιώς χρησιμοποίησε αυτό των windows. Πες μας μόνο αν έχεις firewall και ποιο αντιικό πρόγραμμα...
teodgeor Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 καναμε εγκατασταση καποιους drivers και ολα ειναι οκ. Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.