katsouras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Εχω adsl connex 24mbps συνδεση και εχω το εξης προβλημα...Οταν ανοιγω το utorrent για να κατεβασω κολλαει τραγικα ο explorer αλλα και ο mozilla!Μπορει να κανει και κανενα 5λεπτο να ανοιξει σελιδα...Εσβησα το utorrent και το χανακατεβασα και σε πιο καινουργια εκδοση αλλα παλι το ιδιο μου κανει..Καθε φορα κανω επανεκκινηση και μετα ανοιγει κανονικα τις σελιδες αλλα μολισ το ανοιξω(utorrent) παλι το ιδιο...Any ideas??
mascuale Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αρχές Σεπτέμβρη που έκανα σύνδεση 24Mbps με τη Forthnet, άνοιγα το utorrent και οι browsers (Firefox,Opera) κατέβαζαν ρολλά. Αυτό που έκανα ήταν να εγκαταστήσω το Peer Guardian 2 (μπλοκάρει από τις μηχανές peer to peer κακόβουλους χρήστες και εταιρίες αντι-p2p και πλέον το έχω να τρέχει μόνιμα), εγκατέστησα το kaspersky suite 2009 (το κατέβασα από το επίσημο site και βρήκα key για να το κάνω register εύκολα στο mininova, κυκλοφορούν πολλά) και επειδή πολλά αρνητικά ακούγονται για τις τελευταίες εκδόσεις του utorrent (1.8) εγκατέστησα το Azureus (πλέον λέγεται Vuze). Τα πάντα από τότε λειτουργούν ρολόι (να μη με ματιάσω). Δεν ξέρω ποιο ήταν ακριβώς το πρόβλημα, το antivirus (πριν είχα avg), το utorrent, θα σε γελάσω, πάντως λύθηκε. Γενικά, πολλοί γνωστοί μου τον τελευταίο καιρό έχουν προβλήματα με τα torrents, ίσως οι πάροχοι internet να τα κυνηγάνε. Ξεκίνα πρώτα με το Azureus να δεις αν δουλεύουν οι browsers με αυτό και μετά και με το Peer Guardian (http://phoenixlabs.org/pg2/), ίσως να είσαι τυχερός κι εσύ...
random Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 κατέβασε τον αριθμό των : 1. συνολικών επιτρεπτών συνδέσεων, (δοκιμασε μεταξυ 200-500 ξεκινοντας απο τα χαμηλά) 2. και μέγιστων επιτρεπτών συνδέσεων ανα τόρρεντ (δοκιμασε μεταξυ 30-100 , παλι ξεκινα απο τα χαμηλά). αν το πρόγραμμα προσπαθει να συνδεεται με 2000 peers, δεν φταιει το πρόγραμμα utorrent, vuze ή οτι άλλο. μπορει το μοντεμ/ρουτερ να μην αντέχει τέτοιο φόρτο. και max active torrents 2 ως 5. αν δεν βελτιωθει η κατάσταση, άλλαξε, κατέβασε δηλαδη, και το όριο ταχυτητας UPLOAD στα 90 Kb/s. αν θες κατέβα και στα 50, αν και θα χασεις ratio. αν το βαλεις 50 και εχεις προβλημα, δεν ειναι θεμα upload, ψαξε αλλου την αιτία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.