manos04 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας. Θα ήθελα λίγο την γνώμη σας για την επόμενη σύγκριση. http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Products=1152424%2c1138812&page=2&comparelist=1152424+1138812&category=69977907&catalog=21 Το Laptop το θέλω πιο πολύ για multimedia χρήση και για internet, και για κανένα Game, τύπου Rally, Need speed και ότι έχει να κάνει με αυτοκίνητα. Στο συγκεκριμένο Vaio μου άρεσε πάρα πολύ η οθόνη του, το design, και η τιμή που είναι σχετικά χαμηλή για vaio. Για την κάρτα γραφικών δεν έχω γνώμη. Στο turbox βλέπω ένα laptop πιο δυνατό πιο γρήγορο με καλύτερη κάρτα γραφικών, με περισσότερα χαρακτηριστικά, και με ένα μεγάλο πλεονέκτημα ότι για οτιδήποτε συμβεί, πας πλαίσιο. Πείτε μου και σεις την γνώμη σας, ή διορθώστε με αν έχω λάθος. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων, και συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του site για την προσπάθεια τους.
akalos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Στο turbox βλέπω ένα laptop πιο δυνατό πιο γρήγορο με καλύτερη κάρτα γραφικών, με περισσότερα χαρακτηριστικά, και με ένα μεγάλο πλεονέκτημα ότι για οτιδήποτε συμβεί, πας πλαίσιο. πας πλαισιο. μια ενσταση για την ποιοτητα κατασκευης αλλα σαν χαρακτηριστικα ...καμια σχεση.
manos04 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Σέυχαριστώ που απάντησες, αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς την απάντηση σου. Αν γινόσουν πιο συγκεκριμένος θα καταλάβαινα λίγο περισσότερα.
akalos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 το sony απλα ειναι πιο ποιοτικο απο το αλλο. επισης εχει καλυτερη οθονη. τα εχω δει και τα δυο, και ολοι εκφραζουν παραπονα για την ποιοτητα των turbo-x . αν σε καλυπτει το ονομα Πλαισιο,αγορασε το. ειμαι και εγω σε αναζητηση laptop.
alerasta Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Απο τα δύο προτίμησε το prime. Με το sony δεν το βλέπω να το χαίρεσαι σε παιχνίδια με αυτό τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών. Πήγαινε όμως πρώτα και δες τα από κοντά και τα δύο.
paofreak Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δεν ξέρω αν είμαι off topic αλλα γιατι δεν πας στο παρακάτω που έχει καλύτερη κάρτα γραφικών και καλύτερη CPU και απο τα δύο? Στην τιμή πληρώνεις λίγο παραπάνω φυσικά http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=dv5-1020
poihths Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 μακραν πολυ καλυτερο το τελευταιο +100000000000000 για παιχνιδια κυριως.. αν και για κλασικη χρηση θα προτεινα vaio.. αν δε θες games βεβαιως βεβαιως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.