el02154 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά έχω μία κάρτα γραφικών GeForce 7900 GTX στα 512. Την έβαλα πριν κανά μήνα για να παίξω κανένα παιχνίδι.Ενώ στα παιχνίδια πετούσε μου παρουσίασε ενα πολύ παραξενο πρόβλημα στην προβολή βιντεο. Συσγκεκριμένα αν έβλεπες ένα βίντεο σε φουλ ανάλυση μετα από 10-20 λεπτά η οθόνη πετούσε κίτρινες γραμμές και πλέον έβλεπες μόνο μια κίτρινη οθόνη και ο υπολογιστής ήθελε restart για να επανέλθει η εικόνα. Αυτό το πρόβλημα δεν παρουσιαζόταν όταν το βίντεο δεν παιζόνταν σε full screen. έχει κανέις κμμιά ιδέα???
De@th L0rd Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά έχω μία κάρτα γραφικών GeForce 7900 GTX στα 512. Την έβαλα πριν κανά μήνα για να παίξω κανένα παιχνίδι.Ενώ στα παιχνίδια πετούσε μου παρουσίασε ενα πολύ παραξενο πρόβλημα στην προβολή βιντεο. Συσγκεκριμένα αν έβλεπες ένα βίντεο σε φουλ ανάλυση μετα από 10-20 λεπτά η οθόνη πετούσε κίτρινες γραμμές και πλέον έβλεπες μόνο μια κίτρινη οθόνη και ο υπολογιστής ήθελε restart για να επανέλθει η εικόνα. Αυτό το πρόβλημα δεν παρουσιαζόταν όταν το βίντεο δεν παιζόνταν σε full screen. έχει κανέις κμμιά ιδέα??? Βάλε καινούριους drivers! http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
el02154 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Βάλε καινούριους drivers! http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us Ευχαριστώ καταρχήν για την απάντηση.Το έκανα και το μόνο που άλλαξε ήταν οτί αντί να κιτρινίζει η οθόνη, απλά φαίνεται σαν να χάνεται η εικόνα. Δηλαδή η οθόνη 'πέφτει' σε power saving mode και ακούγεται μόνο ήχος και μαύρη (σβηστή ουσιαστικά είναι) οθόνη... -----Προστέθηκε 23/10/2008 στις 09 : 54 : 31----- Επίσης να προσθέσω οτί χτες και πάλι σε full screen mode μου έκανε κατι ακόμα περίεργο...Ενώ για 20 λεπτά έπαιζε μια χαρα μετά μετατέθηκε η εικόνα κατά 2/3, και ενώ στο κάτω κάτω μέρος της οθόνης εμφανιζόταν το πάνω 1/3 του βίντεο, στα υπόλοιπα 2/3 εμφανιζόνταν γραμμές. Πατώντας στην οθόνη ένα auto zoom και κάνονταν μετά το αντίθετο επανήλθαν όλα κανονικά.Η οθόνη δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα γιατί όπως είπα και πριν με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών παίζει μια χαρά...Τουλάχιστον τώρα δεν κλείνει η οθόνη και δεν θέλει επανεκκίνηση ο υπολογιστής....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.