LIONOR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Εχω αυτην την καρτουλα εδω και 1 χρονο περιπου. Προσφατα εκανα ενα format και τωρα που προσπαθω να την εγκαταστησω ξανα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: την εβαλα κανονικα σε μια ελευθερη θυρα pci, μου την αναγνωρισε ως αγνωστη συσκευη, εκλεισα την αυτοματη εγκατασταση και πηγα να κανω install απο το cd της. Δοκιμασα και τους drivers στο site της leadtek αλλα ενω στην αρχη ξεκιναει να κανει εγκατασταση μετα απο λιγο μου βγαζει το εξης μυνημα: this device is not support. Τι μπορω να κανω...;
cyberking Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 δες λίγο κι αυτό: http://www.tv-cards.com/messageboard/viewtopic.php?id=15059 κι επίσης δοκίμασε να αλλάξεις θύρα pci.βάλτην σε άλλη
LIONOR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 οταν μπαινω στα windows μου βγαζει μυνημα οτι εχει εγκατασταθει υλικο και μου ζητα να το βαλω τους drivers, αρα δεν εχει νοημα να αλλαξω pci, ασε που ειναι και δυστροπη θυρα. Εκει που μουδειξες δεν φανηκε να βρηκανε καποια λυση...σε αλλη mobo η καρτα δουλευει κανονικα, εξαλλου και σε αυτην που εχω (asrock p4vt8+) μια χαρα δουλευε....
LIONOR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 τελικα εκανα μια...αλχημεια! προσπαθησα να εγακταστησω τον οδηγο μιας παρομοιας καρτας (dtv 1800h). ενω προχωραγε η εγκατασταση ξαφνικα εγινε reset. μετα ξαναπροσπαθησα να βαλω τον οδηγο της dtv 2000h και τον δεχτηκε! να μην τα πολυλογω η καρτα τωρα λειτουργει. η τηλεοραση κανονικοτατα, και γραφεις και απο ολα. το ραδιο ομως οταν πω να μπω, δεν μπαινει με τπτ! ο οδηγος της dtv1800h εχει παραμεινει, προσπαθησα να τον κανω unistall αλλα μου βγαζει ενα μνμ κατι για dll και να αφαιρεσω κατι αχρεια και κατι ιστοριες τετοιες...υπαρχει κανενα καλο προγραμμα για να κανω απεγκατασταση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.