empement Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Όσο για το vlc παρουσίασε κάποιο dependency issue και αυτό αλλά δεν θυμάμαι ποιο πακέτο τώρα. Με το VLC νομίζω είχαν κάνει μια πατάτα όταν περάσαν από την 0.9.3 σε 0.9.4, για περίπου μια μέρα είχε dependency πρόβλημα αλλά το βράδυ της ίδιας μέρας το διόρθωσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπλεκ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 μπορεις να δοκιμασεις και το sidux ,αν και δε το χω δοκιμασει εχω ακουσει καλα λογια,εστω σα livecd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Ελληνικό είναι το sidux; Δυστηχώς είναι τόσα πολλά τα releases που δεν ξέρεις τι να πρωτοβάλεις... τώρα είμαι ανάμεσα σε Debia, Fedora, OpenSUSE και θα επικρατήσει το τελευταίο γιατί έρχεται bundled με KDE4... το οποίο ήταν και η αφορμή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπλεκ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 γερμανικο ειναι,απλα ενημερωτικα το λεω,οτι θελεις κανεις το καλυτερο σε αυτα τα θεματα ειναι αυτο που ...σου κανει κλικ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Click click!! Δυστηχώς έμαθα πως και το φεντόρα έρχεται με ΚΔΕ4.. δυσκολεύουν τα πράγματα :Ρ Από μεθαύριο που θα έχω χρόνο μάλλον θα πειραματιστώ και με τα δύο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δεν είναι φοβερή, δεν λέει τίποτα σαν όροςΕίτε σου αρέσει είτε όχι αποτελεί διανομή ναυαρχίδα στο χώρο του linux Επιπλέον πολλές ακόμα διανομές ή τερατογενέσεις βασίζονται πάνω σε αυτό, κοινώς κρέμονται από τα @@@@ του Θα συμφωνησω απολυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistral Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Ένας από τους λόγους που θέλω να βάλω OpenSUSE είναι πως έχουν από default KDE4.Άμα λέτε Debian όμως, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς! Κάτι θα ξέρετε Α, κάτι άλλο, το UNetBootin το ξέρετε;; Λέω να το χρησιμοποιήσω για να τα βάλω. Kαι το KDE 4 είναι ακόμα πολύ μικρό για να ..περπατήσει Άστο να μεγαλώσει λιγάκι και να μπορεί να περπατάει και μετά βάλτο Για την ώρα πάντως.. μάλλον θα πέσει και θα σπάσει κάνα χέρι ή πόδι.: P Ε.... να μην κάνεις αλλοιώς! βάλε debian! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπλεκ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 στο pcbsd το συμπεριλαμβανουν παντως απο οτι βλεπω,παρολο που οντως λεγεται οτι δεν ειναι ωριμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empement Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Πρόταση μου είναι να μην βάλεις openSuSE γιατί έχει εδώ και χρόνια τεράστια αχίλλεια φτέρνα, το yast και γενικότερα το αδύναμο pms Το yast αχίλλεια φτέρνα; Από πότε και γιατί; Το pms τους έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, δεν συγκρίνεται με την 10.3 η 11.0. Το να πας από Ubuntu σε OpenSuse (η σε οποιαδήποτε άλλη rpm-based διανομή) θα είναι υποβάθμιση. Κακό rpm!!! @Jastonas αν θες kde4 είτε από fedora έιτε από opensuse καλύτερα να περιμένεις τις αμέσως επόμενες εκδόσεις (fedora 10, opensuse 11.1) επειδή οι τωρινές έχουν αρκετά προβλήματα με το kde4. Γενικά περίμενε λίγο ακόμα πριν βάλεις kde4 περίμενε να βγει το 4.2 (τώρα έχουμε 4.1.2 νομίζω) που θα είναι και σαν τη σταθερή-κανονική έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Το να πας από Ubuntu σε OpenSuse (η σε οποιαδήποτε άλλη rpm-based διανομή) θα είναι υποβάθμιση. Πήγαινε σε Debian testing ή unstable ώστε να έχεις πιο καινούρια προγράμματα σαν το KDE 4. Διαφωνό!Το να πας από ubuntu σε suse είναι ένα πάρα πολύ καλό βήμα και σε πληροφορώ ότι τα bugs του yast. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.