Kal4meNchrgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας παιδες, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Θελω να εχω για ωρα αναγκης μια δισκετα εκκινησης απο αυτες που κανουν format. Επεσε στα χερια μου μια των Windows 95 και εξερευνησα τα αρχεια της, για την ακριβεια ηταν τα αρχεια: ATTRIB CHKDSK DEBUG DRVSPACE EDIT FDISK FORMAT REGEDIT SCANDISK (εφαρμογη) SCANDISK (ρυθμισεις παραμετρων) SYS UNINSTALL (Windows 95 Uninstall utility) Μπορει αυτη η δισκετα να με εξυπηρετησει; Κατ' αρχας το μηχανημα μου δουλευει με Microsoft Windows XP Professional SP2... Eυχαριστω πολυ
liopyr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Που να σε εξηπηρετήσει? Αφού τα Xp δεν την χρειάζονται...
Kal4meNchrgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 βασικα θελω να μαθω αν σε περιπτωση reformat μπορω να τη χρησιμοποιησω
The_Judas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Η δισκέτα αυτή κάνει φορματ σε FAT32 και όχι σε NTFS.
micos000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μπορείς να κατεβάσεις το αρχείο δημιουργίας δισκετών εκκίνησης για όλες τις εκδόσεις ΧΡ από μικροσοφτ. LINK. Είναι ένα εκτελέσιμο και αν το τρέξεις θα σου ζητήσει να έχεις έτοιμες δύο δισκέτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.