Προς το περιεχόμενο

Προσοχη !! Μην αφήνετε τίποτε στα αμάξια !!!!

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο μπαμπάς μου κάποτε ξεκινάει και μόλις έκανε μερικά μέτρα άκουγε ένα τρεμοπαίξιμο. Τελικά κατάλαβε μετά από έλεγχο ότι είχαν ξηλώσει το λάστιχο γύρω από το πίσω παρμπριζ, είχαν βγάλει το τζάμι, πήραν ένα κοντό καλοκαιρινό παντελόνι (!!!!) και ξαναέβαλαν το παρμπρίζ στη θέση του χωρίς λάστιχο...Γρήγορες και καθαρές δουλειές...

Δημοσ.

Κυκλοφορώ με σπασμένες κλειδαριές (οδηγού και συνοδηγού, κλειδώνουν μόνο με το συναγερμό, κλειδί δεν μπαίνει) εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Τις έχω αλλάξει 2 φορές σε σύνολο 5 ανοιγμάτων του αυτοκινήτου. Την προτελευταία φορά η "λεία" ήταν ένα αρκουδάκι Winnie The Pooh, ενώ τις υπόλοιπες, με εξαίρεση την πρώτη, ψιλά ή τίποτα...

Θα το ανεβάζω στη βεράντα μου φαίνεται!!!

Δημοσ.

Εγώ μέσα στο αμάξι δεν αφήνω τίποτα εκτός άμα υπάρχει κάνα κουτάκι καπότες στο ντουλαπάκι... Μετά από το περιστατικό του Critter όμως θα το ξανασκεφτώ... τουλάχιστον για αυτές αποζημιώνει η ασφάλεια;

Το παλιό αμάξι το είχαν ανοίξει 2-3 φορές (έχω χάσει τον λογαριασμό γιατί από ένα σημείο και πέρα δεν μου έκανε εντύπωση). Την πρώτη πήραν το στέρεο, τις άλλες τίποτα... απλά το άνοιξαν (ίσως απλά να το κάνουν για την αδρεναλίνη και την πρόκληση).

Είχα φτάσει σε σημείο κάθε πόρτα να έχει διαφορετική κλειδαριά από τις πολλές αλλαγές κάθε φορά που μου της σπάγαν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...