zazik Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μάγκες θα θίξω ένα θέμα που και εγώ δεν το έπαιρνα στα σοβαρά μέχρι που έπαθα ζημια. Χτες το βράδυ , πήρα το αμάξι και πήγα μέχρι την σχολή μου , περιοχή Χίλτον στην Μιχαλακοπούλου κοντά. Το αμάξι παλιό , και με χαλασμένο συναγερμό ( όχι ότι έχει σημασία). Μεταξύ 6-9 το βράδυ , έγινε η ζημιά. Πάω στις 9 εκει που είχα παρκάρει , που ήτανε σε κεντικότατη πλατεία , και βλέπω το τζάμι μου σπασμένο. Φρικάρω , βλέπω στην αρχή ότι δεν λείπει τπτ. Κοιτάζοντας καλύτερα ανάμεσα στα θραύσματα , βλέπω ότι μου έχουνε πάρει το GPS. Αστυνομίες , κακο , τελοςπάντων μου είπανε να το πάω στην σήμανση μπας και βρόυνε κανα αποτύπωμα. Το GPS ( δυστυχώς μαλακία μου) το είχα αφήσει πάνω στο ταμπλώ.Οχι ότι δεν θα το ψιλιαζόντουσαν εαν βλέπανε την βάση μόνο , αλλά λέμε τώρα. Πάω σήμερα στον παρπριζα , για να μου βάλει καινουριο τζάμι. Με λίγα λόγια , μου είπε περιπτώσεις που σπασανε τζάμια ( με συναγερμο και όλα) για 2 ευρώ , για ένα πακέτο τσιγάρα , για μια εικονίτσα των 15 ευρώ , για ένα κινητό , για ένα ρολόι , για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Δυστυχώς μου τα λέγανε και ελεγα : "Ελα μωρέ , υπερβολες" .... και όμως την έπαθα... Και παντα μα πάντα είχα 4-5 ευρω σε ψιλα στο αμάξι , για εξυπηρέτηση ( τσιγάρα , κανας φτωχούλης στα φανάρια , κανα διόδιο κλπ κλπ). Απο δω και πέρα ούτε αυτο. Δεν θέλω βέβαια να φτάσω και στην υπερβολή .... αλλά πραγματικα μάγκες προσοχη,διοτι ούτε ο συναγερμος τους κάνει να κολώνουνε , το σπάνε , παίρνουνε ότι πιο ευκαιρο , και τον πούλο. Κριμα , όχι τόσο για το GPS , ούτε για το τζάμι , απλά για την ξενέρα που έφαγα χτες που είδα το τζάμι σπαραλιασμένο , και με την όλη κατάσταση. Γιαυτό.......ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ
PCharon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μια φορά, ξέχασα το παράθυρο του συνοδηγού ανοιχτό. Είχα αφήσει μέσα ένα mp3 player των 200+Ε δίπλα στο χειρόφρενο. Άσε που είναι κι ακριβό το αμάξι, χα. Ευτυχώς όταν γύρισα ήταν όλα ΟΚ... Μήπως να αφήνουμε ανοιχτό το τζάμι τουλάχιστον να μη μας το σπάνε? Γιατί μεγαλύτερος μπελάς είναι αυτό! Υ.Γ. Η μλκ που θα πάει, Στα βουνά? Μπαα... αλλά συμβαίνουν αυτά.
HamerZ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δεν αφήνω τίποτα σε ορατό πεδία, μόνο χαρτομάντιλα που και αυτά με το ζόρι φαίνονται.
Chrisxxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Και εγω δεν αφηνω τιποτα ορατο. Παντα εχω ενα 50ευρω στο ντουλαπακι αλλά ορατο τιποτα, ουτε καν 1 ευρω.
adamakos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 οσον αφορα το συγκεκριμενο θεμα ειναι να μη σου τυχει εννοειται οτι αν προκαλεις αφηνωντας εκτεθιμενα πραγματα αξιας πας γυρευοντας υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που σπανε τζαμια μονο και μονο για να κοιταξουν μηπως υπαρχει τιποτα στο ντουλαπακι
SPASH Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Πριν μια βδομάδα κατά τις 3:00 το βραδύ, σε ένα στενό της Θεσσαλονίκης είδα ένα αμάξι παρκαρισμένο και το μπρελόκ με τα κλειδιά ήταν πάνω στην πόρτα του οδηγού . Δεν έκανα τίποτα διότι δεν ήθελα να μπλέξω και επειδή ήταν ψιλοερημική και η περιοχή. Εγώ και ξεκλείδωτο το έχω ξεχάσει κάποιες φορές, αλλά ευτυχώς έχουμε σκυλιά στη γειτονιά και δεν είχαμε ποτέ κρούσμα. Πάντως είναι χαζό και αυτό με το radiocd στο ντουλαπάκι. Αφού ξερόυν πως αν σπάσουν το τζαμί κατά 70% η πρόσοψη από το ράδιο θα είναι στο ντουλαπάκι. Εγώ το βάζω στο πορτμπαγκαζ.
kx5 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δεν αφήνω τίποτα εκτεθειμένο μέσα στο αυτοκίνητο. Στη γειτονιά μου σπάνε τσάμια ακόμη και για νομίσματα.
AFANIS_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 το 93 είχαμε πάει με συγγενείς επίσκεψη στον Τύμβο του Μαραθώνα...αφήσαμε στο Parking το αμάξι..και δεν ήταν κανένα άλλο...όταν επιστρέψαμε...είχανε σπασει το τζάμι...και το μόνο που πήρανε ήταν η τσάντα της γιαγιάς μου η οποία είχε μέσα...εσώρουχα , σερβιέτες , ένα κέντημα...και κεράκια γιατί της είχαμε πεί πως "εκεί που θα πάμε έχουν θάψει νεκρούς"...και ήθελε να ανάψει κεράκια.....
Freakster Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Φεύγοντας μαζεύουμε και τις βάσεις - φορτιστές του gps και των κινητών, προκαλούν :-S
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Αχ ποτε θα μου σπασουν κι εμενα το Tipo να παρουν το Κασετοφωνο που εχω απο το 1992 εκει περα και δε μπαινω στον κοπο να το αλλαξω γιατι αγορασα πριν μερικα χρονια μια κασετα που βγαζει minojack βισμα...? Παρεμπιπτοντως, το κασετοφωνο βγαινει ολοκληρο και οχι η προσωψη Αν και τωρα πια ουτε συναγερμος ουτε τιποτα... Ενω στα νιατα του ειχα βρει ακομα και 'διπλωμενο' το πανω μερος της πορτας απο λωστο...(!)
Critter Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Το ειχα γραψει και πιο παλια. Εμενα περισυ μου σπασανε το αμαξι (οχι απλα το τζαμι, βαλανε λοστο και στραβωσανε την πορτα σπαζοντας και το τζαμι) χωρις να έχω τπτ σε εμφανες σημειο, μου πηρανε το cd-player (το ειχα κρυμμένο), ΈΝΑ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΣΙΧΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΤΑ. Τα πρεζακια ειναι απίστευτα. Και δεν φτανει αυτο. Μολις το πηρα απο το συνεργειο (το ίδιο βράδυ) χωρις να του εχω βαλει τπτ μεσα και με τα καλωδια του cd-player να κρεμονται απʼεξω, μου το ξανασπασανε και αυτη τη φορα βρηκα κομμενα τα καλωδια κατω απο το τιμονι μιας και προσπαθησανε να το βαλουν μπροστα. Με λιγα λογια και τπτ να μην εχεις μεσα (εδω μιλαμε κρεμοντουσαν τα καλωδια και δεν πηραν χαμπαρι) αυτοι θα στο σπασουνε.Και η πλακα ειναι οτι ήτανε οι ιδιοι μιας και ηταν στην ιδια περιοχη και με τον ιδιο τροπο σπασμενο. Ευτυχως τη συνολικη ζημια υψους 1200? μου την καλυψε η ασφάλεια (και το cd-player μεσα). Και μετα με ρωτανε γιατι παραμενω με το starlet....Η απαντηση ειναι απλη...Οσο δεν εχω παρκινγκ, αμαξι καινουργιο δεν παιρνω (και τα 2 περιστατικα εγιναν κατω απο το σπιτι μου).
anterovgaltis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 οσον αφορα το συγκεκριμενο θεμα ειναι να μη σου τυχει εννοειται οτι αν προκαλεις αφηνωντας εκτεθιμενα πραγματα αξιας πας γυρευοντας υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που σπανε τζαμια μονο και μονο για να κοιταξουν μηπως υπαρχει τιποτα στο ντουλαπακι +1. Δεν νομιζω οτι εχει ιδιαιτερη σημασια αν αφηνεις εκτεθειμενο τιποτα. Το θεμα ειναι μα μην αφηνεις τιποτε μεσα. Ουτε τα χαρτια του αυτοκινητου...
Greek Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Αυτο που ειχε πει ο πατερας μου κ ελεγα ε καλα σιγα τα αυγα.. Παντα στο ντουλαπακι ειχε 15-20 ευρω με το που ανοιγει το ντουλαπακι να φενονται. Τα ειχε για τον λογο οτι, αμα θα σπασουν το τσαμι το αμαξι αν κ παλιο να βρουνε λιγα λευτα να παρουν για να σηκωθουν να φυγουν αμεσως, γιατι αμα δεν βρουν τπτ να παρουν απο τα νευρα τους κανουν μεγαλη ζημια στο αμαξι ενω ετσι εχεις μονο ενα σπασμενο τσαμι... Κ ελεγα ναι ποιος θα το κανει αυτο για 10 ευρω.. κ με ελεγε και για 2-3 ευρω το κανουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.