gtroza Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 καλημέρα κύριε μπλέκ το debian.org νομίζω έχει πλήρη τεκμηρίωση αφού σκέφτομαι να το δοκιμάσω κι'εγώ εν'όψει εξεταστικής το Knoppix παλιά είχε installer . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα gtroza! Πάντως κι ο installer μια συνήθεια νομίζω είναι. Με το τελευταίο στήσιμο debian που έχω τώρα, που ήταν basic system και τα άλλα manually, έμαθα ψιλογρήγορα από το apt να κάνω ό,τι έκανα. @gtroza (offtopic) επειδή νομίζω ασχολείσαι με τις live-cd και γενικά "φορητές" διανομές, να υποθέσω ότι μπορώ εύκολα να έχω iloog σε usb-stick? (τώρα που τα μετράμε σε GB, είναι άνετο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Ντροπή και αίσχος για το περιφρονητικό σχόλιο. Ο άνθρωπος αφενός είπε κάτι 100% σωστό (ναι, η προστακτική δεν παίρνει αύξηση) με καθόλου προκλητικό τρόπο, αφετέρου έχει συνεισφέρει πολύ περισσότερο από την αρχοντιά ορισμένων εδώ μέσα και χωρίς να δώσει ποτέ αφορμή. Σα δε ντρεπόμαστε λίγο, λέω γω. ρε παιδια δεν κουλαρετε λιγο λεω εγω δεν το εγραψα ειρωνικα,το εννοουσα 100% αναγνωριζοντας την προσφορα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Απλά όταν βλέπει κάποιος 2 λακωνικές προτάσεις, περιμένει ότι υπάρχει κάποια νοηματική σχέση μεταξύ τους. Anyway, παρεξήγηση. Γι αυτό προσπαθώ να προσέχω τη διατύπωση σε οξυμένες συζητήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Για κάποιον νέο χρήστη καλό είναι το ubuntu.Από εκεί και πέρα.. debian και .. debian! Kαι για να μην θεωρηθώ και linuxορατσιστής δοκιμάστε και το ...debian! Θα συμφωνησω απολυτα.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Απλά όταν βλέπει κάποιος 2 λακωνικές προτάσεις, περιμένει ότι υπάρχει κάποια νοηματική σχέση μεταξύ τους. Anyway, παρεξήγηση. Γι αυτό προσπαθώ να προσέχω τη διατύπωση σε οξυμένες συζητήσεις τεσπα το σχολιο ηταν του στυλ η προσφορα σου στην κοινοτητα σου δινει το δικαιωμα να γραφεις οσο ανορθογραφα γουσταρεις,προσοχη δεν λεω οτι γραφεις ανορθογραφα (διευκρινιζω για να μην ξαναπαρεξηγηθω) προσωπικα δεν κολλαω σε θεματα ορθογραφιας (αν και τα ανορθογραφα ποστ ειναι αντιαισθητικα) και πιστευω οτι ειναι ηθικοτερο να απανταμε στην ουσια του καθε ποστ και οχι να ψαχνουμε αφορμες για να μειωσουμε τον αλλο και κατα συνεπεια τα επιχειρηματα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 @soturin: δοκιμασε με το unetbootin. η μονη διανομη που δεν μου εχει δουλεψει ειναι η Mandriva 2009. http://lubi.sourceforge.net/unetbootin.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Το ότι ασχολούνται τόσο πολλοί με το ubuntu, αυτό αποτελεί επιτυχία από μόνο του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Πολλοί μα πάρα πολλοί όμως ασχολούνταν και με το χρηματιστήριο το 1997~2000... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 [offtopic] Μιας που το γυρίσαμε στο κυνήγι ορθογραφικών, η προστακτική δε θέλει αύξηση [/offtopic] Έχεις απόλυτο δίκιο, παρασύρθηκα από τον τόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Πολλοί μα πάρα πολλοί όμως ασχολούνταν και με το χρηματιστήριο το 1997~2000... Αυτό τώρα τι σχέση έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 λόγω μεσημεριάτικης πείνας ! ησχολούντο νομίζω είναι το ορθό! καλό μεσημέρι το φαγητό ηρεμεί τα πνεύματα, όταν υπαρχει (φαγητό εννοώ) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 τεσπα το σχολιο ηταν του στυλ η προσφορα σου στην κοινοτητα σου δινει το δικαιωμα να γραφεις οσο ανορθογραφα γουσταρεις,προσοχη δεν λεω οτι γραφεις ανορθογραφα (διευκρινιζω για να μην ξαναπαρεξηγηθω) Σε αυτήν την περίπτωση ζητώ συγγνώμη. Πάντως η αρχική διατύπωση από μόνη της ήταν εύκολα παρερμηνεύσιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 για κάτι τέτοια σας συμπαθώ πολύ μέχρι παρεξηγήσεως ! γειά σ'όλο το insomnia πρίν απ' όλα, κοιτάμε τον κώδικα ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 @soturin:δοκιμασε με το unetbootin. η μονη διανομη που δεν μου εχει δουλεψει ειναι η Mandriva 2009. http://lubi.sourceforge.net/unetbootin.html thanks, όταν έχω χρόνο θα το κοιτάξω Το ότι ασχολούνται τόσο πολλοί με το ubuntu, αυτό αποτελεί επιτυχία από μόνο του! Κανείς δεν διαφωνεί ότι είναι επιτυχημένο, εφόσον αυτό σημαίνει τη διάδοσή του. Αυτό δεν το καθιστά δογματικά σωστό, καλύτερο, προτιμότερο ή γενικότερα στο απυρόβλητο. Πολλοί μα πάρα πολλοί όμως ασχολούνταν και με το χρηματιστήριο το 1997~2000... πολύ απλά, το ότι κι αν κάτι είναι επιτυχημένο, πέρα από τα παραπάνω, μπορεί να γυρίσει και τούμπα (απλά υποδεικνύει το πόσο το "είναι επιτυχημένο" δεν είναι έγκυρο επιχείρημα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.