gpan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Είπα να δοκιμάσω πριν από λίγο το debian testing (lenny) και μου φάνηκε γρηγορότερο τόσο στο boot όσο και στο shutdown (δεν το έχω φορτώσει βέβαια). Επίσης δοκίμασα να εγκαταστήσω kde εκτός από gnome που είχα ήση και μετά το αφαίρεσα χωρίς να σπάσει τίποτα. Eπίσης είδα ότι τρέχει λιγότερα processes/services. Μου άφησε γενικά πολύ καλές εντυπώσεις. Θα δω και την 8.10 και άμα δε με ικανοποιεί θα μεταβώ σε debian testing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 gpan, χαίρομαι, όχι επειδή μπορεί να "αλλάξεις στρατόπεδο" και χαζομάρες, αλλά επειδή την επιλογή σου (όποια κι αν είναι) την κάνεις με αντικειμενικά κριτήρια. φαντάζομαι έχεις καταλάβει πως το θέμα παρατραβάει και χαλάει από φανατισμό άλλων που δεν θέλουν να προσπαθήσουν καν αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 gpan, χαίρομαι, όχι επειδή μπορεί να "αλλάξεις στρατόπεδο" και χαζομάρες, αλλά επειδή την επιλογή σου (όποια κι αν είναι) την κάνεις με αντικειμενικά κριτήρια. φαντάζομαι έχεις καταλάβει πως το θέμα παρατραβάει και χαλάει από φανατισμό άλλων που δεν θέλουν να προσπαθήσουν καν αυτό Eννοείται πως την κάνω με αντικειμενικά κριτήρια. Το μηχάνημά μου δεν το χρησιμοποιεί ούτε η canonical, ούτε η m$, ούτε κανείς άλλος και με ενδιαφέρει αυτό το λειτουργικό που έχω βάλει να καλύπτει απόλυτα τις δικές μου ανάγκες και μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μην βάζετε Debian! Debian is pure evil disguised under the name of apt... Άσε που το μισό του όνομα είναι από γυναίκα. Που τα φόρεσε στον Ian... pacman rocks!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 ερμαφρόδιτο δηλαδή ! τελευταία άρχισε και τα "π**στικα", gui, live cd κα ! πάει ένας να πιεί καφέ εμφανίζεται η σερβιτόρα (του bsd) και ρωτάει: "μάγκικο" ή "π**στικο" ; μάγκικο, απαντάει αυτός με έμφαση μόλις πίνει την πρώτη γουλιά, κοντεύει να πνιγεί φωνάζει την σερβιτόρα (του bsd) και διαμαρτύρεται: ο καφές είναι πικρός, δεν πίνεται μα είπατε μάγκικο κύριε, είναι σκέτος, ο άλλος είναι με ζάχαρι ε τότε βάλε και λίγη "π**στιά" μέσα ! τέτοια λέμε στο τελευταίο θρανίο μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 gpan, χαίρομαι, όχι επειδή μπορεί να "αλλάξεις στρατόπεδο" και χαζομάρες, αλλά επειδή την επιλογή σου (όποια κι αν είναι) την κάνεις με αντικειμενικά κριτήρια. φαντάζομαι έχεις καταλάβει πως το θέμα παρατραβάει και χαλάει από φανατισμό άλλων που δεν θέλουν να προσπαθήσουν καν αυτό Mια διόρθωση. Η πρόταση "αλλάζεις στρατόπεδο" ισχύει στην περίπτωση που φεύγεις απ' τα windows και μεταβαίνεις στο λινουξ. Το λινουξ είναι ένα άσχετα τη διανομή που χρησιμοποιείς. Υ.Γ.: Πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι το μεγάλο πλεονέκτημα του ubuntu είναι η υποστήριξη, δηλαδή με λίγο ψάξιμο θα βρεις άμεσα απάντηση. Δυστυχώς οι άλλες διανομές υστερούν ακόμα σε αυτό τον τομέα, παρόλο που είναι παλιότερες από το ubuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragonlordP Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Ναι, αν και πάλι, συνήθως αν βρεις μια λύση για ubuntu λειτουργεί και για debian. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Mια διόρθωση. Η πρόταση "αλλάζεις στρατόπεδο" ισχύει στην περίπτωση που φεύγεις απ' τα windows και μεταβαίνεις στο λινουξ. Το λινουξ είναι ένα άσχετα τη διανομή που χρησιμοποιείς. Aυτό ακριβώς. Είναι ένα. Κάποιοι δυστυχώς προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι ξεχωριστό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αbominable Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Έτος 2008 και το kUbuntu αδυνατεί ακόμα να κάνει ένα στοιχειώδη autodetect των usb devices και των dvd/cd drives.. Έλεος, δηλαδή ειλικρινά έλεος !!! Ναι ξέρω ότι είναι απλώς μία εντολή mount αλλά ρε γαμώτο θέλεις το pc σου να τσουλάει, όχι να το σπρώχνεις !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teliparas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Έτος 2008 και το kUbuntu αδυνατεί ακόμα να κάνει ένα στοιχειώδη autodetect των usb devices και των dvd/cd drives.. Έλεος, δηλαδή ειλικρινά έλεος !!! Ναι ξέρω ότι είναι απλώς μία εντολή mount αλλά ρε γαμώτο θέλεις το pc σου να τσουλάει, όχι να το σπρώχνεις !!! αυτο σιγουρα δεν ειναι θεμα του ubuntu μαλλον εσυ εκανες κατι λαθος μηπως λογο κδε4??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Έτος 2008 και το kUbuntu αδυνατεί ακόμα να κάνει ένα στοιχειώδη autodetect των usb devices και των dvd/cd drives.. Έλεος, δηλαδή ειλικρινά έλεος !!! Ναι ξέρω ότι είναι απλώς μία εντολή mount αλλά ρε γαμώτο θέλεις το pc σου να τσουλάει, όχι να το σπρώχνεις !!! Εγω που εχω το gnome-mount-applet για να αναλαβει αυτη τη δουλεια τι ειμαι, ο ειδικος? Κλικ, mount, κλικ, ανοιγμα, κλικ, unmount, τελος. Πολλα κλικ βεβαια. Ο μονος λογος να μπλεξω με το τερματικο ειναι να ειναι καμια καρτα μνημης φορμαρισμενη με μυστηριες fat32 ιδιοτητες, που την κανω mount -t auto. Και επειδη την πατησα μια φορα που εβγαλα μια καρτα μνημης χωρις unmount και εχασα 4-5 φωτογραφιες, εχω απενεργοποιησει το automount για να θυμαμαι να το κανω "με το χερι". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teliparas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Εγω που εχω το gnome-mount-applet για να αναλαβει αυτη τη δουλεια τι ειμαι, ο ειδικος?Κλικ, mount, κλικ, ανοιγμα, κλικ, unmount, τελος. Πολλα κλικ βεβαια. Ο μονος λογος να μπλεξω με το τερματικο ειναι να ειναι καμια καρτα μνημης φορμαρισμενη με μυστηριες fat32 ιδιοτητες, που την κανω mount -t auto. ακριβως το ιδιο εφαρμοζω και εγω τελικα το gnome ειναι χρονια μπροστα:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 τελικα το gnome ειναι χρονια μπροστα:lol: μην τα λες έτσι απότομα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teliparas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 μην τα λες έτσι απότομα! :shock: kdeας ?? τον ξερεις τον δρομο ε ?? στην πυρα ταχεως :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teliparas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 μπλιαχχχ vs ομορφιες (για απλοτητα - εργονομια δε θα πω τιποτα):lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.