Προς το περιεχόμενο

BaudTec TW263R4-A2, να το πετάξω;

phanispal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SNR Margin: Downstream->19.9db

Upstream->30.4db

Line Attenuation: Downstream->7.8db

Upstream->8.8db

Η γραμμή είναι 2Mbit.

Πότε θα κατεβάζει για ώρες με 200kb/s, και πότε με 10 ή 60...

Έχω παρατηρήσει οτι αν το κλείσω μετά από πολλές ώρες χρήσης μετά στρώνει.

Το firmware του είναι:OTE(P2F_85)_A03(211381_31053)

Επίσης, όταν δεν είναι στα καλά του έχω παρατηρήσει πως όταν κατεβάζω από έναν γρήγορο server (π.χ. drivers από nvidia/ati) η ταχύτητα ξεκινάει από πολύ χαμηλά (~10kb/s) και σιγά σιγά ανεβαίνει μέχρι τα 50-60-70...

Ενώ όταν δεν υπάρχει πρόβλημα ξεκινάει "κανονικά" με 200-207kb/s.

Αυτό γίνεται είτε το έχω πάνω στο φίλτρο μαζί με συσκευή, είτε χωρίς συσκευή, είτε κατευθείαν πάνω στη γραμμή χωρίς φίλτρο όπως είναι αυτή τη στιγμή...

Είναι συνδεδεμένο μέσω ethernet και το wireless είναι deactivated.

Δημοσ.

To Downstream Attenuation της γραμμης σου ειναι καλο και δεν δικαιολογεί τέτοιες ταχύτητες.Γενικα αυτο το ρουτερ δεν ειναι και το πιο ποιοτικο .Κι εγω το κρατησα μολις μια μερα.Ζεστενεται παρα πολυ,κανει πολλα κουλα ειδικα με το wifi ,δυσκολευεται ο Dhcp server να δωσει αυτοματα ip σε υπολογιστη συνδεμενο μεσω ethernet κτλ κτλ.Πηγαινε εδω κατεβασε το σχετικο αρχειο-αναβαθμιση μηπως και στρωσει.Αλλιως παρε καποιο αλλο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Δημοσ.

Θα το κάνω αυτό pouline και θα ενημερώσω.

Λοιπόν έβαλα πολλά torrent ταυτόχρονα και κατεβάζω κανονικά με ~200kb/s.

Όταν όμως δοκιμάζω να κατεβάσω από γρήγορους server (ati/nvidia/ntua κλπ.) σέρνεται (εννοείται με κλειστό το μtorrent). Το ίδιο κι όταν ανοίγω σελίδες (π.χ. το insomnia).

Τα DNS server είναι της otenet (195.170.0.1 το preferred και 195.170.2.2 το alternate)

Σε περίπτωση που ευθύνεται ο δρομολογητής να πάω κλασικά στο Linksys WAG200 ε; Το θέμα είναι οτι δεν είναι κι εύκολο να το βρω...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ασχετο με τα παραπανω αλλα ενας φιλος μου εχει προβλημα με το συγκεκριμενο modem,ενω δουλευει κανονικα και συνδεεται μια χαρα με Wi-Fi απο το κινητο,ο υπολογιστης δεν του το αναγνωριζει...το περιεργο ειναι οτι δουλευε μια χαρα.μπορει να ειναι ιος ή να τα παιξε απο τη χρηση?ή μηπως να φταει ο on-board controller της μητρικης?ή τι αλλο θα μπορουσε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...