phanispal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 SNR Margin: Downstream->19.9db Upstream->30.4db Line Attenuation: Downstream->7.8db Upstream->8.8db Η γραμμή είναι 2Mbit. Πότε θα κατεβάζει για ώρες με 200kb/s, και πότε με 10 ή 60... Έχω παρατηρήσει οτι αν το κλείσω μετά από πολλές ώρες χρήσης μετά στρώνει. Το firmware του είναι:OTE(P2F_85)_A03(211381_31053) Επίσης, όταν δεν είναι στα καλά του έχω παρατηρήσει πως όταν κατεβάζω από έναν γρήγορο server (π.χ. drivers από nvidia/ati) η ταχύτητα ξεκινάει από πολύ χαμηλά (~10kb/s) και σιγά σιγά ανεβαίνει μέχρι τα 50-60-70... Ενώ όταν δεν υπάρχει πρόβλημα ξεκινάει "κανονικά" με 200-207kb/s. Αυτό γίνεται είτε το έχω πάνω στο φίλτρο μαζί με συσκευή, είτε χωρίς συσκευή, είτε κατευθείαν πάνω στη γραμμή χωρίς φίλτρο όπως είναι αυτή τη στιγμή... Είναι συνδεδεμένο μέσω ethernet και το wireless είναι deactivated.
stefanos_79 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 To Downstream Attenuation της γραμμης σου ειναι καλο και δεν δικαιολογεί τέτοιες ταχύτητες.Γενικα αυτο το ρουτερ δεν ειναι και το πιο ποιοτικο .Κι εγω το κρατησα μολις μια μερα.Ζεστενεται παρα πολυ,κανει πολλα κουλα ειδικα με το wifi ,δυσκολευεται ο Dhcp server να δωσει αυτοματα ip σε υπολογιστη συνδεμενο μεσω ethernet κτλ κτλ.Πηγαινε εδω κατεβασε το σχετικο αρχειο-αναβαθμιση μηπως και στρωσει.Αλλιως παρε καποιο αλλο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 μπορει να μην φταιει το ρουτερ.ζητα κανα δανεικο να κανεις δοκιμη.αν και baudtec = σκουπιδια.
phanispal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Θα το κάνω αυτό pouline και θα ενημερώσω. Λοιπόν έβαλα πολλά torrent ταυτόχρονα και κατεβάζω κανονικά με ~200kb/s. Όταν όμως δοκιμάζω να κατεβάσω από γρήγορους server (ati/nvidia/ntua κλπ.) σέρνεται (εννοείται με κλειστό το μtorrent). Το ίδιο κι όταν ανοίγω σελίδες (π.χ. το insomnia). Τα DNS server είναι της otenet (195.170.0.1 το preferred και 195.170.2.2 το alternate) Σε περίπτωση που ευθύνεται ο δρομολογητής να πάω κλασικά στο Linksys WAG200 ε; Το θέμα είναι οτι δεν είναι κι εύκολο να το βρω...
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 αρκει να μην φταιει τιποτα με το pc σου.δοκιμασε με get right απο http://www.apple.com το λινκσς το βρισκεις ευκολα.πολλα καταστηματα το εχουν.ειναι απο τα πιο διαδεδομενα.
kostas09 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 ασχετο με τα παραπανω αλλα ενας φιλος μου εχει προβλημα με το συγκεκριμενο modem,ενω δουλευει κανονικα και συνδεεται μια χαρα με Wi-Fi απο το κινητο,ο υπολογιστης δεν του το αναγνωριζει...το περιεργο ειναι οτι δουλευε μια χαρα.μπορει να ειναι ιος ή να τα παιξε απο τη χρηση?ή μηπως να φταει ο on-board controller της μητρικης?ή τι αλλο θα μπορουσε?
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 δεν μπαινει ασυρματα η δεν μπαινει με καλωδιο?δεν συνδεεται δεν βρισκει το δικτυο τι απο ολα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.